Címke: karácsonyi dalok
Hirdetés
HAK 2021.12.11.

Karácsony egy kisvárosban

A kortárs amerikai pop- és rockzene egyik kiemelkedő képviselője Rob Thomas sem tétlenkedett, egy albumnyi karácsonyi dalt adott ki. A Small Town Christmas tarol.

HAK 2021.12.10.

Michael Bublé nélkül nincs karácsony

A meghitt karácsonyi dalok koronázatlan királya egy vadonatúj felvétellel jelentkezett! Rengetegen várták már, idén mivel rukkol elő sokak nagy kedvence, s úgy tűnik, most sem okoz csalódást.

HAK 2021.12.09.

Itt az ABBA első karácsonyi dala!

A svéd sztárzenekar pályafutása során eddig még nem jelentetett meg karácsonyi dalt, így a Little Things igazán különös nóta. Ahogy a klip is, amely nem éppen a klasszikus értelemben vett karácsonyi. Viszont ami tény: próbáljunk meg mi is örülni az apró dolgoknak is.

HAK 2021.12.08.

Zséda karácsonyi slágerét így is csak imádni lehet!

A Szürke patás című karácsonyi dal Zsédenyi Adriennel lett ismert és mindenki számára szeretett. Mióta megjelent, nem múlhat el nélküle a karácsonyi időszak. A slágert most a Fool Moon énekegyüttes dolgozta át, s egy remek acapella verzió született, ami ugyanannyira imádható, mint Zséda klasszikusa.

HAK 2021.11.04.

Mariah Carey új karácsonyi dala holnap debütál

A november beköszönte visszavonhatatlanul elindítja a karácsonyi készülődést, ha akarjuk, ha nem. Az üzletek már most tömve vannak karácsonyi termékekkel és a dekorálás is elkezdődött. A legtöbb helyen pedig garantált, hogy felcsendül Mariah Carey.

HAK 2021.09.27.

Kelly Clarkson dala elindította a karácsonyi szezont

Igaz, hogy az időjárás még inkább nyárias, mint őszi, a téltől pedig sejthetően nagyon messze vagyunk még, Kelly Clarkson úgy gondolta, elindítja a karácsonyi szezont, mégpedig egy szeptember 23-án megjelentetett dallal, a “Christmas Isn’t Cancelled (Just You)” -val.

HAK 2020.12.27.

Fenyő várja a rajongóit

Évtizedek óta nem múlhatatott el a karácsonyi időszak Fenyő Ünnep nélkül, a koronavírus-járvány azonban ebbe is beleszólt. Fenyő Miklós azonban nem hagyja magára a rajongóit, vasárnap este 8-ra várja őket...

Ferenczy Balázs 2019.12.26.

Legyen ünnep

Sok karácsonyi dalt ismerünk, a könnyedebb daraboktól egészen a mély gondolatokat tartogató zenékig - egy ilyennel folytatjuk sorozatunkat!

Hirdetés