Hirdetés

Karácsony egy kisvárosban

Fotó: Youtube
HAK
2021.12.11. 09:04

A kortárs amerikai pop- és rockzene egyik kiemelkedő képviselője Rob Thomas sem tétlenkedett, egy albumnyi karácsonyi dalt adott ki. A Small Town Christmas tarol.

Hirdetés

A „Something About Christmas Time” egyik legfülbemászóbb felvétele a „Small Town Christmas”, ami arról szól, milyen meghitt egy kisvárosban tölteni ezt a csodálatos időszakot. A klip is ehhez készült, amelyben számos személyes felvétel is megjelenik, ezzel téve még különlegesebbé a videót.

Egyébként a szövege is meglehetősen megérintő. Különösen a mai, kinyílt világban, amikor tényleg annyi felé ünneplik a családtagok, a barátok a karácsonyt, hogy talán már sokszor azt gondoljuk: soha többé nem is lehet összehívni a szeretteinket. Mert az élet felgyorsult, mindenre itt vannak a kütyük és az internet, mindenki elérhető. Ez így is van, élni is kell a technikai vívmányok nyújtotta lehetőségekkel, viszont ne felejtsük el, hogy a karácsony akkor a legjobb, ha valóban képesek vagyunk ráhangolódni.

Hirdetés

Ehhez pedig nem biztos, hogy a zajos, nyüzsgő bevásárlóközpontok, a dudáló autók és a kapkodás a legmegfelelőbb. Sokkal inkább ideális lehet egy kisváros, ahol még köszönnek egymásnak az emberek, ahová a postaládákba bepottyannak a karácsonyi cukorkák, ahol a szomszédok még becsöngetnek egymáshoz egy kis fahéjas sütivel és ahol még szinte kötelező mosolyogni és szeretni egymást.

Valami ilyesmiről énekel Rob Thomas és ilyesmiről szól a leforgatott klip is:

Kapcsolódó témák: #advent | #karácsony | #karácsonyi dalok | #zene |
likeold
a fb oldalunkat