Címke: kampány
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.03.29.

Nagy Balázs: a maraton a sport Szent Grálja!

Nagy Balázs színész lesz a „Fuss a struccal” elnevezésű futófesztivál egyik nagykövete. A jótékonysági esemény több szempontból is szívügye a művésznek, egyrészt, mert édesapaként különösen fontos számára a gyermekek támogatása, másrészt pedig azért, mert maga is rendszeresen sportol, nem is akárhogyan...

Győr+ 2023.01.27.

Díjat nyert a VALMAR

Tavaly ősszel látott napvilágot a #stabiloszinesszavak kihívás a TikTokon, amellyel kéz a kézben megszületett a VALMAR egyik legújabb dala, a Színvak, amely azóta is az elsők között szerepel a tartalommegosztó oldalakon. A zenei duó és a STABILO írószergyártó kampányát a napokban szakmai díjjal jutalmazták.

Kárpát Zsolt 2022.10.07.

Szent-Györgyisek kampányoltak a mellrák elleni küzdelemért

A mellrák elleni küzdelem fontosságára hívták fel a figyelmet a Szent-Györgyi Iskola tanulói. A diákok egy flesh mobban vettek részt, és egész hónapban viselni fogják a rózsaszín szalagot, ami gyilkos kór elleni harc jelképévé vált.

Zombai-Kovács Ákos 2022.02.16.

Kara: tovább dolgoznék Győrért és a térségért

"Április harmadika után is Győrért és a térségért szeretnék dolgozni és folytatni szeretném azt a munkát, amit az elmúlt években, az itt élő emberekkel közösen kezdtünk el" - ezt mondta a Győr+ Médiának Kara Ákos, aki szerda reggel Szabadhegyen személyesen kérte az ott élők aláírását és támogatását az országgyűlési választások kampányában.

Hirdetés