Választás 2022

Kara: tovább dolgoznék Győrért és a térségért

Zombai-Kovács Ákos
2022.02.16. 10:41

"Április harmadika után is Győrért és a térségért szeretnék dolgozni és folytatni szeretném azt a munkát, amit az elmúlt években, az itt élő emberekkel közösen kezdtünk el" - ezt mondta a Győr+ Médiának Kara Ákos, aki szerda reggel Szabadhegyen személyesen kérte az ott élők aláírását és támogatását az országgyűlési választások kampányában.

„Nagyon köszönöm az eddigi támogatást mindenkinek, aki aláírásával segítette, hogy összegyűjtsem a szükséges mennyiségű szignót” – mondta a Győr+ Médiának Kara Ákos. „Nem állunk meg és a következő időszakban tovább folytatjuk az aláírásgyűjtést, saját közösségi oldalamon mindig előre közzéteszem, hogy pontosan hol lehet aláírni az íveket Győrben vagy a térségbeli településeken” – tette hozzá az országgyűlési képviselő. „Szeretném folytatni az itt élőkkel közösen megkezdett munkát, április harmadika után is szeretnék Győrért és a térségért dolgozni, ehhez kérem az itt élők támogatását” – hangsúlyozta a politikus.

„Hitem és meggyőződésem szerint nem szabad hagyni, hogy visszatérjen a Gyurcsány-Bajnai-féle sötét korszak, amikor nőttek az adók, nőtt a munkanélküliség, a családok pedig semmiféle lehetőséget és segítséget nem kaptak az államtól” – emelte ki Kara Ákos. „Nekünk egy nagyon rossz állapotban lévő országot kellett átvennünk évekkel ezelőtt, de minden tőlünk telhetőt megtettünk, hogy minden magyar embernek, minden korosztálynak kedvezzünk valamilyen módon” – fogalmazott a képviselő. „Az időseket a nyugdíjprémiummal és a 13. havi nyugdíj visszavezetésével, a gyermeket nevelő családokat a tavaly befizetett személyi jövedelemadó visszaadásával, a legfiatalabbakat pedig a 25 év alattiak adómentességének bevezetésével segítettük” – hangsúlyozta Kara Ákos.

„Az aláírásgyűjtést folytatjuk Győrben és a környékbeli településeken, a pontos helyszíneket és időpontokat közösségi oldalamon folyamatosan közzé teszem” – zárta szavait az országgyűlési képviselő.