Címke: jégkorcsolya
Hirdetés
Győr+ 2024.01.21.

Ilyen volt Győrben a Jégpályák Éjszakája!

Idén január 20-án, szombaton került sor a népszerű Jégpályák Éjszakájára. Az eseményt immár hagyományosan a Magyar Jégkorong Szövetség rendezte, amelyhez most is kiemelt vidéki helyszínként csatlakozott az UNI Győr ETO Hockey Club.

Győr+ 2024.01.17.

Veszélyes a vékony jég – tájékoztat a Győr-Szol

Az elmúlt időszakban többször volt tartósan fagypont alatt a hőmérséklet, így városi állóvizeken megindult a jegesedés. A hét közepén ugyan némileg enyhült az idő, ám ez csak még kiszámíthatatlanabbá tette jeges felületeket. A hideg idő az előrejelzések szerint visszatér, ám a természetes vizeken esetleg kialakuló jégre továbbra is tilos és veszélyes rámenni - figyelmeztet közleményében a Győr-Szol Zrt.

HAK 2023.12.09.

Most hétvégén is mindenkit vár a győri adventi forgatag

Ahogy megszoktuk, a város szívében, a Belvárosban található az adventi vásár, ahol mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb programot, a legfinomabb forralt bort, vagy teát, a remek falatokat és a karácsonyi ajándékokat is beszerezhetjük. Ezen a hétvégén is mindenkit sok szeretettel vár a győri advent!

Csollán Tamara 2023.12.01.

Győr+ DJ-k is húzzák majd decemberben a korcsolya alá valót

A győriek legnagyobb örömére idén ismét lesz jégpálya a Dunakapu téren a karácsonyi szezonban. A szervezők szerettek volna dobni a korizás élményén, ezért december 1-től minden héten ismert DJ-k szórakoztatják majd a sportolni, bulizni vágyókat.

Németh Boglárka 2023.01.08.

Tömegeket vonzott a jégpályák éjszakája Győrben is

Hetedik alkalommal rendezte meg a Magyar Jégkorong Szövetség az Allianz Jégpályák Éjszakája elnevezésű programot, melynek lényege, hogy az ország legtöbb városában késő estig vagy akár éjszakába nyúlóan lehetett a jégpályákon korcsolyázni január 7-én, szombaton.

Győr+ 2022.12.30.

Jégpályák éjszakája 2023-ban is!

A Magyar Jégkorong Szövetség 2016 óta szervezi meg a Jégpályák Éjszakáját. A nagyszabású rendezvényen mindenki korcsolyát húzhat.

Földvári Gabriella 2022.02.03.

Hétvégére ajánljuk!

Összegyűjtöttük, hogy február első hétvégéjén milyen programok várnak ránk Győrben!

Győr+ 2022.01.22.

Jégpályák Éjszakája hatodszor

A Magyar Jégkorong Szövetség 2022-ben hatodszor szervezi meg a Jégpályák Éjszakáját, a legnagyobb hazai télisport-rendezvényt.

Hirdetés