Címke: játszótér
Hirdetés
Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.12.21.

Játszóhely és padok karácsonyra

Új játszóhelyet kaptak karácsonyra a kisbácsai Szitásdombon és környékén lakó családok, a Csonkaér út, illetve a Csipkerózsa utcai játszótéren kikapcsolódók pedig új padoknak örülhetnek az ünnep közeledtével. Erről a körzet önkormányzati képviselője számolt be a Győr+ Médiának. Bárány István kiemelte, az összesen több mint 4 millió forint értékű fejlesztések saját keretéből valósultak meg, mindegyik helyszínen lakossági kérésre.

Földvári Gabriella 2023.12.11.

Megújult a Bezerédj-kastély és a gyirmóti művelődési ház

Szabó Jenő a 16. választókerület, Gyirmót és Ménfőcsanak, Ménfő rész képviselője, a Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás elnöke. A településrészen egyre többen élnek, ezért gondot okoz az utak, a járdák állapota, valamint korábban nehézkes volt a városrész biztonságos megközelítése.

Győr+ 2023.10.06.

Játszóterek és kutyafuttató lezárása Győrben

A Győr-Szol Zrt. értesíti a lakosságot, hogy a közelben lévő gázhálózat rekonstrukciós munkálatai idejére a Tompa utcában található két játszóteret és a kutyafuttatót átmenetileg lezárta.

Ficsór Dávid 2023.06.23.

Mosolyt csaltak a gyerekek arcára

Új játszótéri elemeket és beltéri fejlesztő játékokat kapott két győri óvoda az önkormányzat és az UNICEF megállapodásának keretében. A nyilatkozatot még tavaly októberben írták alá a felek, melyben a szervezet, jelentős pénzösszeget biztosított a bővítésre két olyan intézmény számára, ahová ukrán menekült gyermekek járnak.

Győr+ 2022.10.19.

Összefog Győr és az UNICEF

Az UNICEF óvodák udvari játszótéri eszközeinek fejlesztésére biztosít hozzájárulást Győrnek, az erről szóló megállapodást szerdán írták alá a győri Városházán. Az önkormányzat részéről dr. Pergel Elza alpolgármester, az UNICEF képviseletében pedig Pilar Gonzales-Rams vészhelyzeti koordinátor, irodavezető vettek részt az eseményen.

Földvári Gabriella 2022.10.05.

Megújult, kibővült a likócsi játszótér

Likócson a Kövecses utca és Pesti utca kereszteződésénél a régi játszóteret felújították, új elemekkel látták el a Győr-Szol munkatársai, így biztonságosabbá váltak az eszközök.

Győr+ 2022.07.11.

A Győr+ kérdez, a képviselő válaszol

Kovács Tamás a 9. számú választókerület képviselője, körzete három városrészt is érint. Arra voltunk kíváncsiak, hogy az ott élő gyerekeknek, felnőtteknek milyen kikapcsolódási, sportolási lehetőségei vannak.

Hirdetés