Címke: ittas vezetés
Hirdetés
Szerző és Képek: Police.hu 2023.05.15.

Ittasan okozott balesetet Győrben

Ittasan ült a volán mögé egy 25 éves lébényi férfi, ezzel súlyos balesetet okozott. A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja tovább az eset körülményeit.

Győr+ 2023.05.10.

Három ittas vezető egy nap alatt

A Győr-Moson-Sopron vármegye területén intézkedő rendőrök az elmúlt 24 órában három ittas autóvezetőt szűrtek ki a forgalomból.

Győr+ 2023.02.24.

Vármegyénkben is célkeresztben az ittas vezetők

Győr-Moson-Sopron vármegye útjain a rendőrök nyolc ittas járművezetővel szemben intézkedtek az elmúlt 24 órában, közülük ketten anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetet okoztak.

Győr+ 2023.01.23.

Feladta magát a rendőrségen az ittas férfi

Nem mindennapi jelenet játszódott le a Tatai Rendőrkapitányság előtt január 23-án reggel. Egy ittas férfi leparkolt a kapitányság előtt, majd feladta magát.

Győr+ 2022.04.20.

Több mint 60 ittas sofőrt fogtak a rendőrök

Több mint hatvan sofőr ellen indítottak eljárást ittas vezetés miatt egy nap alatt a rendőrök - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.

MTI 2022.04.13.

Országszerte szondáztatják a járművezetőket húsvétkor

Országszerte közúti ellenőrzésekre kell számítani húsvétkor, a rendőrök az ittas vezetők kiszűrésére koncentrálnak és szondáztatják a sofőröket - jelentette be Óberling József, az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti főosztályvezetője.

Hirdetés