Hirdetés
Címke: horgászat
Hirdetés
Győr+ 2021.10.22.

Lesz elegendő magyar hal karácsonykor

Az ágazat nehézségei ellenére lesz elegendő magyar hal karácsonykor, emellett az őszi időszakban minden horgászegyesület pontyrendelését is teljesítik - mondta a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-HAL) elnöke csütörtökön a Bács-Kiskun megyei Akasztón.

Ficsór Dávid 2021.08.04.

Kifogták az „aranyhalat” Szegeden

Megvédte országos bajnoki címét Győr-Moson-Sopron Megye versenyhorgász csapata. A hétvégén rendezte Szegeden a Magyar Országos Horgász Szövetség a 2021. évi Tagszövetségi Csapat Országos Bajnokságot, melyet 18 induló közül megyénk gárdája nyert meg.

Pulai Sarolta 2021.03.05.

Összefogással épült meg a sólya Győrzámolyon

A helyi horgászokban fogalmazódott meg a sólyázó építésének gondolata, melyet tett követett Győrzámolyon. A megyei horgászszövetség és az önkormányzat meghallotta a horgászok igényét és segítettek a kivitelezésben.

Győr+ 2021.02.04.

Különleges hal a Mosoni-Dunában

A horgász először arra gondolt, hogy esetleg nyúldomolykót fogott, de a társaság válasza szerint egy ennél ritkább halfajról van szó.

Sándor Szigeti 2020.08.03.

Tizenkettedszer bajnok a megye horgászcsapata

Győri siker született a július 25-én és 26-án Szegeden a Maty éri versenypályán 19 csapat, 152 versenyző részvételével megrendezett LVII. Tagszövetségi Csapat Országos Bajnokságon.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat