Címke: Hatos Nyelviskola
Hirdetés
hirdetés
Győr+ 2023.01.26.

Nem csak élmény, de hosszú távú befektetés is lehet a nyelvtanulás

2024-től átalakul a felvételi pontszámítás, ezzel együtt pedig a nyelvvizsgák értéke is módosul. Jövőre már az egyetemek és főiskolák maguk dönthetnek arról, hány pluszpontot adnak a nyelvtudásunkért. De jelenleg is sok változás van érvényben: például nem minden felsőoktatási intézményben kötelező nyelvvizsga ahhoz, hogy megszerezzük az oklevelünket. Miért járunk jól vele mégis? A nyelvtanulás előnyeiről Hatos Hajnalkával, a Hatos és Társa Nyelviskola vezetőjével beszélgettünk.

Németh Boglárka 2022.03.10.

25 éves a Hatos és Társa Nyelviskola

Idén 25 éves a Hatos és Társa Nyelviskola. A jeles évforduló alkalmából pedig számos ingyenes programlehetőséggel készülnek nem csak a diákok, de a tanárok számára is. A nyelvi fellegvár sokat formálódott az elmúlt negyed évszázad alatt, több mint 30 ezer tanulót segítettek az idegen nyelvek elsajátításának rögös útján, de az alapértékek ugyanazok maradtak.

JKA 2021.09.11.

Véget ért az ingyenes nyelvi felzárkóztató

Hatos és Társa Nyelviskola Győr Megyei Jogú Város önkormányzatának támogatásával több száz tanulónak biztosított angol és német nyelvű, ingyenes felzárkóztató kurzusokat a nyár folyamán.

Kárpát Zsolt 2021.08.27.

Az ország egyik legjobb nyelviskolája

Már 15 éve eredményes a Hatos Nyelviskola és a Euroexam Nyelvvizsgaközpont együttműködése, amit szerda ünnepeltek meg a partnerek, az iskolaigazgatók és a pedagógusok.

Németh Boglárka 2021.08.24.

Módszertani Napok nyelvtanároknak

Hétfőn kezdődött és egészen szerdáig tart a Hatos Nyelviskola, a Szakképzési Centrum és a Europe Direct megyei Tájékoztató Központjának közös rendezvénye, a Módszertani Napok. Ez az ötödik alkalom, hogy a nyelvtanárok egy ingyenes, többnapos képzésen vehetnek részt, ahol országszerte ismert szaktekintélyek segítenek a tapasztalatok bővítésében és azok megosztásában.

Győr+ 2021.05.25.

Ingyenes nyelvi kurzusra jelentkezhetnek a győri iskolások

Az online oktatás a nyelvtanulás szempontjából is kihívásokkal teli időszakot jelentett a diákoknak. Ezt felismerve indított hiánypótló kezdeményezést a Hatos és Társa Nyelviskola és Győr Megyei Jogú Város önkormányzata, akik összefogásukkal 500 tanulónak biztosítanak angol és német nyelvű, felzárkóztató kurzusokat a nyár folyamán.

Győr+ 2021.05.19.

Használjuk ki a nyarat nyelvtanulásra!

A Hatos és Társa Nyelviskola 24 éve van jelen Győr és a régió nyelvoktatásában és mára az egyik legjelentősebb, legsokoldalúbb képzővé vált, ahol többféle nyelvvizsgarendszer követelményeinek megfelelően oktatnak a nagy tapasztalattal rendelkező nyelvtanárok. A pandémia miatti online órákat követően nyáron már személyes jelenléttel kezdődnek az intenzív kurzusok, a nyelvvizsgára való felkészítés.

Hatos Nyelviskola 2020.12.14.

Az online tanulás felelősség

Mára már mindannyian megtapasztalhattuk az online tanulás előnyeit és nehézségeit is. Akár tanulóként, akár tanárként szereztél tapasztalatokat, egészen biztos, hogy fel tudsz sorolni egy csomó érvet a digitális oktatás mellett, vagy ellen. Arra viszont kevesen gondolnak, hogy az online tanulás közös felelősség. Mit is jelent mindez?

Hatos Nyelviskola 2020.12.07.

Így karácsonyoznak Londonban és a tengerentúlon

A karácsonyra hangolódva utánajártunk, hogy ünneplik a karácsonyt az Amerikai Egyesült Államokban és Angliában. Anyanyelvi kollégáink beszámolójából gyűjtöttük össze, mi jellemző az ünnepekre.

Hirdetés