Hirdetés
Hatos Nyelviskola

Módszertani Napok nyelvtanároknak

Fotó: Németh Boglárka
Németh Boglárka
2021.08.24. 12:58

Hétfőn kezdődött és egészen szerdáig tart a Hatos Nyelviskola, a Szakképzési Centrum és a Europe Direct megyei Tájékoztató Központjának közös rendezvénye, a Módszertani Napok. Ez az ötödik alkalom, hogy a nyelvtanárok egy ingyenes, többnapos képzésen vehetnek részt, ahol országszerte ismert szaktekintélyek segítenek a tapasztalatok bővítésében és azok megosztásában.

Hirdetés

Idén a koronavírus hatására, hétfőn és szerdán jelenléti, míg kedden távoktatásban zajlanak a workshopok.

Hatos Hajnalka, a Hatos Nyelviskola vezetője elmondta: nagyon hálás azért, hogy már ötödik éve meg tudják rendezni a módszertani napokat. Ehhez nagyban hozzájárul a Szakképzési Centrum, továbbá a Europe Direct megyei Tájékoztató Központjának támogatása.

Hirdetés

Hatos Hajnalka kiemelte, hogy évről-évre a legnagyobb szaktudással rendelkező, országosan elismert oktatók érkeznek a Jedlik-iskolába, ahol főként angol és német nyelvű workshopokat tartanak. Ez nem csak a résztvevők szakmai fejlődést segíti, hanem a kapcsolati tőke építésében is nagy szerepet játszik.

Képgaléria: Németh Boglárka

Gede Eszter, a Szakképzési Centrum kancellárja a Győrplusznak arról beszélt: nagyon fontos a centrum számára, hogy az ehhez hasonló kezdeményezések mellé álljon, hiszen főként a koronavírus okozta nehézségek miatt még nagyobb szükség van a hasonló eszmecserékre, ezért idén különösen fontos, hogy online formában is sor kerül az oktatásra.

A programokra egy online kérdőív segítségével lehet jelentkezni, amelyet a Hatos Nyelviskola honlapján lehet kitölteni. A regisztráció folyamatos és ingyenes, addig ameddig a programok tartanak. Szerdán pedig egy gálaműsorral zárul majd a sorozat, ahol a Hatos Nyelviskola és az Euroexam Nyelvvizsgaközpont 15 éves együttműködését is ünneplik.

likeold
a fb oldalunkat