Címke: halál
Hirdetés
MTI 2024.02.14.

Elhunyt Menkó Terézia színésznő

Életének 76. évében elhunyt Menkó Terézia, az egri Gárdonyi Géza Színház örökös tagja, egykori gazdasági igazgatója - tudatta honlapján szerdán a teátrum.

Pécskai István 2024.01.26.

Tragikusan fiatalon halt meg a magyar focista Amerikában

Fájdalmasan fiatalon, mindössze 34 évesen elhunyt a Kisvárda korábbi focistája, Tóth György. A korábbi balhátvéd tragikus hirtelenséggel hunyt el az Egyesült Államokbeli New Jersey-ben, ahol amatőr szinten még futballozott.

MTI 2024.01.23.

Meghalt egy vizsgájára készülő egyetemi hallgató

A vizsgája előtti percekben öszeesett és meghalt egy hallgató a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának (PTE ÁJK) épületében kedden délelőtt - közölte a kar a honlapján.

Győr+ 2024.01.22.

Meghalt Grétsy László

91 éves korában elhunyt Grétsy László közismert magyar nyelvész. A halálhírt A magyar nyelv jövője – a nyelvi változások nyomában címmel rendezett konferencián jelentették be az Eötvös Loránd Tudományegyetemen.

Győr+ 2024.01.19.

Búcsú az állatkert két szeretett lakójától

A téli időszak örömteli pillanatai mellett sajnos fájdalmas búcsúkból is kijutott a győri Xantus János Állatkert csapatának. A dromedár, Petra halálára felkészülhettek a gondozók, Malipo, a csimpánz elvesztése azonban derült égből villámcsapásként ért mindenkit.

Pécskai István 2024.01.18.

46 évesen meghalt a kosárlabdaedző

Tragikus hirtelenséggel, 46 éves korában elhunyt Dejan Milojevics, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Golden State Warriors szerb másodedzője.

Pécskai István 2024.01.16.

43 évesen meghalt a Hertha elnöke

Tragikus hirtelenséggel, váratlanul elhunyt Kay Bernstein, a német labdarúgó-másodosztályban szereplő Hertha BSC elnöke. A klub első embere mindössze 43 esztendős volt.

Pécskai István 2024.01.16.

Halálos baleset a Dakar-ralin

Nyolc nappal a szaúd-arábiai Dakar-ralin elszenvedett hatalmas balesete után életét vesztette a spanyol motorversenyző, Carles Falcón, erről csapata, a TwinTrail Racing Team adott hírt.

Hirdetés