Címke: Győrújbarát
Hirdetés
Németh Boglárka 2023.08.24.

Utolsó hét a Győri Gyermektáborban

Élményekkel és gyermeki kacajokkal volt tele idén is a Győri Gyermektábor. A győrújbaráti, 12 hektáros domboldalban, 10 héten át táboroztak kicsik és nagyobbak, akik a hét egyik napján sem unatkoztak.

Pulai Sarolta 2023.07.18.

Zumbás csobbanás Győrújbaráton

Vízben játszadozó és hangos kacajú gyermekek sokasága várta az animátorok által összeállított Zumba koreográfiát a gyermektáborban Győrújbaráton. A fiatalok nagy lelkesedéssel követték az olykor bonyolultnak tűnő tánclépéseket.

Szöveg és fotó: Németh Boglárka 2023.07.18.

Továbbra is nagyon népszerű a polgári védelmi tábor

Ezúttal is néhány óra alatt elfogytak a helyek, így 65 gyerkőc és nevelőik pihenhetnek a győri gyermektáborban, Győrújbaráton. A fiatalok a tábor alap programjain kívül rengeteg más élményt is kipróbálhatnak. Kedden például újraélesztést és az árvíz elleni gátépítést tanulták meg. A tábor különlegessége, hogy a rendvédelmi szervek: katonák, rendőrök, tűzoltók, búvárok, polgárőrök és mentők is bemutatót tartanak a gyerekeknek a hét minden napján.

Németh Boglárka 2023.07.04.

Igazi kikapcsolódást nyújt a győri gyermektábor

Javában dübörög a győri gyermektábor. Festői környezetben, aktív programokkal, medencében hűsölve, finom ételekkel kapcsolódhatnak ki immár 44 éve a szünidőben az általános iskolás diákok. A tábort az önkormányzat tartja fenn, így dr. Pergel Elza alpolgármester saját szemével is megnézte mi hogyan működik, és hogy érzik magukat a gyerekek. A batikolás, a foci, a röpi és a csocsó mellett disco, vízi zumba és szépségverseny is szórakoztatja a tanulókat 10 héten át, a hangulatot pedig animátorok fokozzák.

Mireider Máté 2023.05.14.

Legendák, gumifüst és jó hangulat – huszadjára találkoztak a motorosok Győrújbaráton

Három napra Győrújbarát ismét a kétkerekűek fővárosává vált, az idei Jótékonysági motoros találkozó és felvonulás ráadásul a 20. volt a sorban. A nagy múltra visszatekintő rendezvény bevételét mindig jótékony célokra ajánlják fel a szervezők, és az sem kétséges: a több ezer kilátogató ugyanúgy jó élményekkel tért idén is haza, mint azok a győriek, akik a városban tekintették meg a több száz motorból álló konvojt.

Győr+ 2023.05.12.

Ma is dübörög a győrújbaráti motoros találkozó

Május 11-14. között huszadik alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Jótékonysági Motoros Találkozó és Rockfesztivált Győrújbaráton. Ma este a Lord, az Ossian és a Blues Company a hangulatfelelős és természetesen a Győr+ Média stábja is a helyszínen van!

Hirdetés