Címke: Győrújbarát
Hirdetés
Németh Janka 2024.07.09.

Nem lehet nyár táborozás nélkül

Vége az iskolának, beköszöntött a nyári táborok szezonja. Kicsik, nagyok egyaránt megtalálják városszerte a nekik megfelelő egyhetes programot szinte bármilyen témában.

Földvári Gabriella 2024.06.24.

Hajrá nyár, hajrá vakáció, hajrá győrújbaráti tábor!

Hétfőn 45 színes lufi szélnek eresztésével vette kezdetét az idei győrújbaráti gyermektábor. A tábort a gyermekév alkalmából 1979. június 17-én avatták fel, ahol kresz park, haditechnikai park, könyvtár és úszómedence is várta annak idején a diákokat, hogy teljes legyen a suli utáni kikapcsolósuk.

Pulai Sarolta 2024.05.10.

Felbőgtek a motorok a gyermektáborban

Három napra Győrújbarát ismét a kétkerekűek fővárosává válik, hiszen csütörtökön kezdetét vette a XXI. Jótékonysági Motoros Találkozó és Rock Fesztivál. A nagy múltra visszatekintő rendezvény bevételét mindig jótékony célokra ajánlják fel a szervezők, és az is biztos, hogy a több ezer kilátogató jó élményekkel tér idén is haza a fesztivált követően.

Mireider Máté jegyzete 2024.05.10.

Rossz fiúk

A május sok mindent hoz. A nyár ígéretét, az érettségizőknek először nehéz napokat, majd megkönnyebbülést (jobb esetben), anyák napját, és ha esik ilyenkor, az még aranyat is ér. A győrieknek viszont még egy dolgot biztosan: a motoros találkozót.

Szerző és fotó: Győr+ Televízió 2024.03.28.

Különleges zenei verseny

Különleges esemény helyszíne volt a győrújbaráti Timaffy László Művelődési Ház, ahol sajátos nevelési igényű gyerekek számára rendeztek hangszeres zenei versenyt.

Szerző és fotó: J. Kovács Andrea 2024.03.23.

Zenei verseny Győrújbaráton

Különleges esemény színhelye volt szombaton a győrújbaráti Timaffy László Művelődési Ház, ahol sajátos nevelési igényű gyerekek számára rendeztek hangszeres zenei versenyt. Huszonhat versenyző érkezett a megye több településéről, valamint Celldömölkről, sőt még németországi résztvevő is volt.

Szalai Réka 2024.02.01.

Fantasztikus előadás: a Nemzeti Színházban játszott a Baráti Társulat!

Győr városa méltán lehet büszke színházi hagyományaira, amelyeket a hangos sikereket arató előadások mellett a különböző kulturális és társadalmi események is tükrözik. A kistársulati formációk azonban országszerte kikopóban vannak. A Pajtaszínházi Szemle segítségével újjáéledhet ez a fajta színjátszás és lehetőség nyílik arra, hogy ezen csoportok alkotásait megismerje és megszeresse a színházkedvelő publikum.

Németh Boglárka 2023.08.24.

Utolsó hét a Győri Gyermektáborban

Élményekkel és gyermeki kacajokkal volt tele idén is a Győri Gyermektábor. A győrújbaráti, 12 hektáros domboldalban, 10 héten át táboroztak kicsik és nagyobbak, akik a hét egyik napján sem unatkoztak.

Hirdetés