Hirdetés
Címke: Győrújbarát
Hirdetés
Németh Boglárka 2022.06.20.

Elstartolt a tábor

Hétfőn megnyitotta kapuit az iskolások előtt a Győri Gyermektábor Győrújbaráton. Ezen a héten a ménfőcsanaki Petőfi és győri Tulipános iskola növendékei vehették birtokba a faházakat. Hetente 270 gyermek tölti itt a szünidőt, ahol számos programmal várják őket délutántól egészen késő estig. A diákok többsége már visszatérő vendég és nagyon várták, hogy újra jöhessenek. A színes programok mellett az sem utolsó szempont, hogy ez a tábor a többihez képest lényegesen olcsóbb.

Győr+ 2022.06.13.

Pálffy diáknap a győrújbaráti táborban

A Városházán többször is belekóstolhattak az újságírói lét rejtelmeibe azok a fiatalok, akiket a Győr+ Média munkatársai is segítettek. Most saját cikkeiket közöljük.

Németh Boglárka 2022.05.07.

Ezernél is több motor hangja bőgött fel Győrújbaráton

Csütörtök délután startolt el az immár hagyománnyá vált motorostalálkozó és rockfesztivál Győrújbaráton. A gyermektábor területén három napon át a rockzenekaroké és a motoroké a főszerep.

Győr+ 2022.05.07.

Idén is fergeteges a hangulat a motorostalálkozón

Egymásnak adták a mikrofont a jobbnál jobb együttesek tegnap este a Győrújbaráti Gyermektáborban. A XIX. Jótékonysági Motorostalálkozó és Rockfesztivál pénteki napján többek között a Kowalsky meg a Vega és az Aurora is felléptek.

Győr+ 2022.05.02.

Újra felbőgnek a motorok Győrújbaráton

Hagyományos módon, május második hétvégéjén ismét motorzúgástól és koncertektől lesz hangos a Győrújbaráti Gyermektábor. A Győr és Környéke Motorosok Baráti Köre "Közhasznú Egyesület" szervezésében megvalósuló rendezvényen sorra váltják majd egymást a hazai rock szcéna nagyjai és a feltörekvő tehetséges együttesek.

J. Kovács Andrea 2022.04.18.

Locsolkodás Győrújbaráton

Szépen felöltözve, énekszóval és hideg vízzel telt vödrökkel érkeztek a Csobolyó Néptáncegyüttes kisebb-nagyobb legényei, hogy húsvéthétfő reggelén annak rendje,módja szerint meglocsolják a szebbik nem képviselőit. A locsolóvers elhangzása után hangos sivalkodás jelezte, hogy a fehér népviseletbe öltözött lányokat telibe találta a friss víz. Szárítkozás után aztán előkerültek a piros és a csoki tojások, így lány szárazon, fiú pedig üres kézzel nem ment ma haza Győrújbaráton.

Győr+ 2021.10.23.

Kettőt egy csapásra

A rendőrök a bejelentést követő 24 óra alatt elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint két győrújbaráti házba is betörtek.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat