Rossz fiúk

Mireider Máté jegyzete Fotó: Győr+ Archív
2024.05.10. 11:39

A május sok mindent hoz. A nyár ígéretét, az érettségizőknek először nehéz napokat, majd megkönnyebbülést (jobb esetben), anyák napját, és ha esik ilyenkor, az még aranyat is ér. A győrieknek viszont még egy dolgot biztosan: a motoros találkozót.

Visszatérhetünk gyermekkorunk legendás helyszínére, a győrújbaráti gyermektáborba, egy kicsit „felnőttesebb” programra. Az Arrabona Eagles MC Hungary idén is a megszokott programokkal készül: az egész várost dübörgéssel betöltő felvonulás, koncertek, motorszentelés, kaszkadőr-show… mindezt jótékony célért. A bevételből megvalósuló táborokról, programokról rendszeresen beszámolunk mi is, és igazán szívmelengető látni, ahogy hátrányos helyzetű gyerekek kapnak akár életre szóló élményeket is a motorosoktól, eközben pedig a találkozó maga is egy élmény, hiszen a jó hangulat, az összetartó és kedves közösség garantált.

A leglátványosabb program valószínűleg maga a felvonulás, amikor kicsik és nagyok várják Győr utcáin a két- (és néha több)kerekűeket.

Egyszer egy ismerősöm azt kérdezte: „Motoros találkozó? De hát az olyan rossz fiús dolog, nem?” Amellett, hogy megnyugtattam, ebben aztán semmi „rossz fiús” nincs, azért eszembe jut az idén is fellépő Lord egyik dalszövege: „Rossz fiúk, azt hiszem, közétek kellene állni…”

——————————————————————————————————-

A Győr+ Rádió a mai napon (május 10-én) délután kettő és este hat óra között élő rádiós kitelepüléssel jelentkezik a helyszínről! A Győrújbaráti Motoros Találkozó programja ide kattintva érhető el.

Kapcsolódó témák: #Győrújbarát | #motoros találkozó | #programok |