Címke: Győri SZC Móra Ferenc Általános Iskola
Hirdetés
Győr+ 2024.02.14.

Párizsi olimpikon a Mórában

Nem először köszöntenek olyan sportolót a Győri Szakképzési Centrum Móra Ferenc Általános Iskola aulájának színpadán, aki szorosan kötődik az adyvárosi intézményhez.

Zombai-Kovács Ákos 2024.01.09.

2024-ben is hajrá Móra!

Sikeres éve volt 2023-ban a Győri Szakképzési Centrum Móra Ferenc Általános Iskolájának. Erről az adyvárosi intézmény igazgatója beszélt a Győr+ Médiának.

Németh Boglárka 2023.12.18.

Varázslatos Móra

A decemberi nyílt nap teltházas volt, rengetegen érdeklődnek ugyanis a Győri SZC Móra Ferenc Általános Iskola iránt. Nem véletlenül, hiszen ott jártunkkor is éppen az iskola egykori diákja, Juhász Marcell, kétszeres magyar bajnok bűvész mutatta be trükkjeit.

Győr+ 2023.11.15.

Így készültünk a gálára!

Amikor felkértek minket a Móra 50 gálaműsor irodalmi részében való szereplésre, nagyon örültünk, hogy ránk gondoltak, hogy alkalmasnak találnak tanáraink a feladatra.

J. Kovács Andrea 2023.10.26.

Ötven éves a Móra iskola

Ötven éves lett a Móra. A közismert győri oktatási intézményben 1973 őszén kezdődött meg a tanítás, 860 diákkal és 40 pedagógussal. Az iskola avatóján annak idején jelen volt Kovács Margit Kossuth-díjas kerámiaművész is, akinek a város történetét ábrázoló reliefje ma is az aulát díszíti.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.04.24.

Fenntarthatósági hét: utazó planetárium a Mórában

Ahogy Győr városnak fontos, úgy a Győri SZC Móra Ferenc Általános Iskola számára is kiemelt téma a környezetvédelem. Erről beszélt a Győr+ Médiának az intézmény igazgatója. Fekete Szabolcs kiemelte, az április 22-i Föld Napjához kapcsolódva egy egész projekthetet állítottak össze a diákok számára, ahol az alsósok és a felsősök is érdekes programok segítségével gyarapíthatják tudásukat a környezetvédelem témakörében.

Hirdetés