Hirdetés
Címke: Győri Nemzeti Színház
Hirdetés
Farkas Mónika 2019.11.12.

Kortársasjáték és musical a palettán

A népszerű drámaíróversenyről, az idei Kortársasjátékról és az Elisabeth című musical szereplőiről tudhatnak meg többet a nézőink.

Zoljánszky Alexandra 2019.11.01.

Emberi állatok, állati emberek a csodák nyomában

Olyan korok és történetek elevenednek meg a La Fontaine, avagy a csodák éjszakája című ifjúsági darabban, amiket talán csak merész képzeletünkben, még gyerekkorunkban, elalvás előtt láttunk, miközben mesét olvastak nekünk. Ezért, és a több mint egy órán át tartó nevetésért is érdemes megnézni a múlt szombaton, a Kisfaludy teremben bemutatott zenés színművet, felnőtteknek is.

Farkas Mónika 2019.10.30.

Középpontban a fiatalok

Ott voltunk Kszel Attila La Fontaine, avagy a csodák éjszakája című darabjának fotós főpróbáján, de Mosonmagyaróváron is jártunk, a Sulitúra sorozat utolsó állomásán.

győr+ 2019.10.24.

Elmarad az előadás

Kedves Nézőink! Az október 24-én, csütörtökön 19.00 órakor kezdődő A király beszéde című előadásunk betegség miatt elmarad. A Simon Kázmér "B" bérletnek az előadást pótolni fogjuk.

győr+ 2019.10.22.

Elmarad az előadás

A Győri Nemzeti Színház ma este 19.00 órakor kezdődő A király beszéde című előadása betegség miatt elmarad.

Farkas Mónika 2019.10.18.

La Fontaine, avagy a csodák éjszakája

Mindannyian La Fontaine köpönyegéből bújtunk ki, akár ezt az alcímet is viselhetné Kszel Attila legújabb bemutatója, ami az eredeti, 2005-ös darabjának remakje.

Farkas Mónika 2019.10.15.

Bravúros történetek

Nagy siker övezi a Győri Nemzeti Színház eddigi bemutatóit.

Zoljánszky Alexandra 2019.10.12.

Nem is olyan régimódi ez a történet

Szinte egyként szisszent fel a közönség Szabó Elek neve hallatán a Győri Nemzeti Színházban azon az estén, amikor megnéztük a teátrum legújabb darabját, a Régimódi történetet, amely azokról a nőkről szól, akik képesek kezükbe venni sorsuk irányítását.

Bodrogi Sára 2019.10.11.

Nagy sikert aratott Forgács Péter rendezése

A Győri Nemzeti Színház igazgatója Forgács Péter alkotótársával, Kováts Gergely Csanád koreográfussal és a finn társulattal közösen vitte színpadra a Kabaré című musicalt a Kuopiói Városi Színházban. A darab, amely szeptember közepén debütált, hatalmas sikert aratott Finnországban – erről Forgács Péter számolt be a Győr+ Televíziónak.

Farkas Mónika 2019.10.08.

Régimódi igaz történet

Szabó Magda hatvanéves korában fejezte be önéletrajzi elemeket is megőrző regényét, a Régimódi történetet, amelybe több évtized eseményeit sűrítve meséli el saját családjának életét.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat