Címke: Győri Nemzeti Színház
Hirdetés
Farkas Mónika 2024.05.20.

A Riviéra sztárjai

Május vége felé járunk, tart a bérletmegújítás. A Győr+ TV kulturális magazinja bemutatja a Győri Nemzeti Színház és a Győri Balett következő évados izgalmas programját. Klasszikusok könnyedén – a teljesség igénye nélkül, érkezik Shakespeare Szentivánéji álma, Puccini Bohémélete, illetve Jókai Mór évfordulójára két darabbal is tiszteleg a teátrum a magyar géniusz előtt.

Farkas Mónika 2024.05.20.

Pünkösdhétfőn is Kulisszák mögött!

A szokott időben, hétfőn 19:25-kor jelentkezik a Győr+ TV legfrissebb színházi magazinja. Klasszikusok könnyedén – bemutatjuk a Győri Nemzeti Színház és a Győri Balett következő évados bemutatóinak tervét, majd utunkat a francia Riviéra felé vesszük.

P. Csapucha Adrienn 2024.05.13.

Mint egy lédús limonádé: nagyot szólt A Riviéra vadorzói

Lebilincselően szórakoztató, fordulatokban gazdag, nem mellesleg zenében is bővelkedő produkciót tűzött műsorára a Győri Nemzeti Színház. A Riviéra vadorzóit óriási várakozás övezte, de a darab sikerre volt ítélve és nem csak a kedvelt sztori miatt, hanem azért is, mert fantasztikus művészeket vonultat fel a musical-komédia. Csankó Zoltán, Agócs Judit, Fejszés Attila, Kiss Tünde, Mózes Anita kapta a főszerepet és az a Járai Máté, akinek 4 év után volt új premierje Győrben. Utóbbi két fantasztikus művésszel beszélgettünk, de természetesen ott voltunk a bemutatón is.

Győr+ 2024.05.10.

Premieren a Riviéra vadorzói

Látványos, zenés előadás kerül színpadra péntek este a Győri Nemzeti Színházban, adásunkkal egy időben Győrbe is berobban a Riviéra vadorzói. Az élőzenekaros, táncos produkciót Mészáros Tibor rendezte, aki nem először jár Győrben, de ez az első rendezése a városban.

P. Csapucha Adrienn 2024.05.08.

Ha klasszikusokra vágyunk könnyedén, irány a színház!

Szerdán ismertette következő évadának repertoárját a Győri Nemzeti Színház és a Győri Balett. Az élmény: kincs! - vallják a társulatok, ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy maradandó műsorfüzettel ezerarcú kulturális életet varázsoljanak a város szívébe. A 2024/25-ös évad előadásait elnézve panaszra nem lesz oka a színházszerető közönségnek.

Szerző és fotó: Győr+ Rádió 2024.05.08.

Molnár Erik is ledobta a maszkot

A színház szerelmeseinek lesz igazán érdekfeszítő a Maszk nélkül legújabb adása, hiszen Mihályi Orsi Molnár Erik színművésszel beszélgetett, aki már igencsak korán megismerkedett a művészetekkel.

Németh Boglárka 2024.05.06.

Színészek a menhelyen

A Pincérfrakk utcai cicák és a Cincérfark utcai kutyák látogatták meg a Győri Állatmenhely árváit a napokban.

P. Csapucha Adrienn 2024.05.01.

Állati küldetésben a győri művészek

Különleges látogatók érkeztek a minap a győri állatmenhelyre. Jelmezbe öltözött művészek keresték fel az árva kedvenceket, a Győri Nemzeti Színház társulatának csupaszív tagjai, egészen pontosan egy bizonyos előadásnak az alkotói. Azok, akik maguk is egy kicsit kutyák és macskák lehetnek, most pedig akciójukkal szerették volna felhívni a figyelmet a szeretetteljes szőrmókokra, akik gazdira és otthonra vágynak.

Mihályi Orsi 2024.04.30.

Jót tett a fiatal színésznek, hogy elküldték

A Maszk nélkül vendége legutóbb Kolnai Kovács Gergely színművész volt, aki őszintén beszélt arról a roppant hasznos önismereti időszakáról is, amelyet tulajdonképpen Jordán Tamásnak köszönhet.

Szerző és fotó: Győri Nemzeti Színház 2024.04.26.

Stage4U/GyNSz – Színházi vetélkedő középiskolásoknak

A II. Duna Nemzetközi Színházi Fesztivál nulladik napján színházi kvízversenyre hívják a középiskolásokat a Győri Nemzeti Színházba a társulat fiatal művészei. Sík Frida, Hajdu Tibor és Móczár Bence a színpadra várnak olyan középiskolás csapatokat – osztály- és kollégiumi közösségeket –, akik szeretnek játszani és jókedvvel vetélkednek.

Hirdetés