Címke: Győri Művészeti És Fesztiválközpont
Hirdetés
Győr+ 2023.08.20.

Fehérek, vörösek, rozék és habzók – borfesztivállal zárul a nyár

Tizenhatodik alkalommal rendezzük meg a Győri Bortörténelmi Napokat. A hagyományosan augusztus utolsó hétvégéjére ütemezett gasztronómiai fesztivál küldetése Magyarország jelentős borvidékeinek és azok pincészeteinek bemutatása. Idén 52 faháznál kóstolhatnak a kilátogatók, a jobbnál jobb nedűkhöz pedig szórakoztató programokat kínálunk.

HAK 2023.07.23.

Még ma is fröccsözhetünk!

A 18. Rotary Fröccsnapok utolsó napjához érkeztünk. Ám még vasárnap este 23 óráig mindenkit várnak egy frissitő italra és remek koncertekre. Irány a Dunakapu tér!

Havassy Anna Katalin 2023.07.23.

Nagyszerű tehetségek élnek és zenélnek Győrben

Többek között ez is kiderült az idén először megrendezett Színpadra fel! tehetségkutató során, amelynek július 22-én szombaton tartották a döntőjét a Rotary Fröccsnapok keretében. Tizenegy fellépő tette színesebbé a rendezvényt, majd arra is fény derült, kiket ítéltek most a legjobbaknak.

Zombai-Kovács Ákos 2023.07.22.

A szombat szlogenje: fröccsre és Színpadra fel!

A pénteki esőnek nyoma sem volt szombat délután Győr belvárosában, így semmi akadálya sem volt annak, hogy folytatódjon a 18. Rotary Fröccsnapok, ami idén először egy zenei tehetségkutatóval is kiegészült. Délután 4 órától kinyitottak a Dunakapu téri faházak, a színpadon pedig a tehetségkutató 11 legjobb produkciója mutatkozott be, immár a nagyközönségnek is.

Győr+ Média 2023.03.23.

Izgalmas és sűrű hónapok előtt áll a MÜFE Győr

Az elkövetkezendő hónapokban is különleges eseményeket szervez a Győri Művészeti és Fesztiválközpont (MÜFE), amelynek kiemelt feladata a város kulturális életét reprezentáló rendezvények lebonyolítása.

Mireider Máté 2023.02.26.

Nagyszabású húsvéti vásárra készülhetünk a belvárosban

Ingyenes belvárosi programsorozattal ünnepelhetjük a húsvétot városunkban. A részletekről a Győri Művészeti és Fesztiválközpont kommunikációs koordinátorával, Venesz Klauval beszélgettünk, aki egyben a rendezvény szervezője is.

Szerző és fotó: Venesz Klaudia 2022.12.19.

Ünnepi műsor a rászorulóknak

A negyedik adventi hétvégén rendezték meg a már hagyományossá vált Mindenki karácsonya elnevezésű programot.

Győr+ 2022.09.15.

Színes szeptember a palotában

A Győri Művészeti és Fesztiválközpont ősszel is izgalmas programokat kínál látogatóinak. Íme a szeptemberi kínálat!

Kárpát Zsolt 2022.06.18.

Kultúrára cserélte az édességet

Hosszú évekig egy multinacionális cégnél dolgozott, most azonban elérkezettnek látta az időt, hogy egy egészen más területen próbálja ki magát. Marton Lászlótól, a Győri Fesztivál- és Művészeti Központ tavasszal kinevezett igazgatójától egyébként nem áll távol a rendezvényszervezés, hiszen a Győrkőcfesztivált kreatív ötleteivel a kezdetek óta segíti.

Győr+ 2022.06.10.

Konkrét Ajánló: vendégünk Marton László

Konkrét című műsorunkban péntek este 19.25-kor Marton Lászlóval, a Győri Művészeti és Fesztiválközpont tavasszal kinevezett igazgatójával beszélgetünk.

Hirdetés