Címke: Győri Művészeti És Fesztiválközpont
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.01.25.

Ez nem fast fashion, ez a mesés divat Aurorával

Ha valaki szenvedélyesen éli meg munkájának minden pillanatát, az Németh Hajnal Aurora. A győri kötődésű képzőművész visszatért szülővárosába és olyan divatbemutatót varázsolt a Zichy-palotába, melyet jó ideig emlegetni fogunk. Talán az idők végezetéig, mint a mesékben a szerelmet…

Győr+ 2023.12.08.

Mesés és mámorító: Pink és Szóda a győri adventben

Fehér köntösbe öltözött Győr, hó borította be az utcákat, kellemes illat lengte be a belvárost. A kis faházakban gyönyörű, kézműves termékek sorakoztak, a Széchenyi téren felállított adventi koszorú és a város karácsonyfája mellett, megcsodáltuk a fényjátékot, sőt, találkoztunk a Mikulással is a Pink és Szóda 15., idei utolsó adásában.

Havassy Anna Katalin 2023.12.07.

Joulupukki szebbé tette a hátrányos helyzetű gyermekek napját

Nagy volt a sürgés-forgás a Vaskakas Bábszínházban csütörtökön, hiszen az igazi Mikulást, a lappföldi Joulupukkit várták, aki a Győri Művészeti és Fesztiválközpontnak köszönhetően látogatott el az ünnepi díszben pompázó helyszínre. A nézőtéren hátrányos helyzetű gyermekek sokasága várta a nagy találkozást.

Herkely Ákos 2023.11.20.

Közeleg az adventi fergeteg

A Győri Művészeti és Fesztiválközpont igazgatója, Marton László látogatott szombat reggel a Magunk Köztbe és töviről hegyire ismertette az idei advent programkavalkádját.

Bajzát Zsuzsi 2023.10.04.

Fókuszban az esküvőszervezés

29. alkalommal várják a házasuladó párokat október 7-én és 8-án a Zichy-palotába. A hagyományos esküvői kiállításon nem csak a klasszikus szolgáltatókkal, hanem évről évre új kínálattal is készülnek a szervezők.

Győr+ 2023.08.20.

Fehérek, vörösek, rozék és habzók – borfesztivállal zárul a nyár

Tizenhatodik alkalommal rendezzük meg a Győri Bortörténelmi Napokat. A hagyományosan augusztus utolsó hétvégéjére ütemezett gasztronómiai fesztivál küldetése Magyarország jelentős borvidékeinek és azok pincészeteinek bemutatása. Idén 52 faháznál kóstolhatnak a kilátogatók, a jobbnál jobb nedűkhöz pedig szórakoztató programokat kínálunk.

HAK 2023.07.23.

Még ma is fröccsözhetünk!

A 18. Rotary Fröccsnapok utolsó napjához érkeztünk. Ám még vasárnap este 23 óráig mindenkit várnak egy frissitő italra és remek koncertekre. Irány a Dunakapu tér!

Havassy Anna Katalin 2023.07.23.

Nagyszerű tehetségek élnek és zenélnek Győrben

Többek között ez is kiderült az idén először megrendezett Színpadra fel! tehetségkutató során, amelynek július 22-én szombaton tartották a döntőjét a Rotary Fröccsnapok keretében. Tizenegy fellépő tette színesebbé a rendezvényt, majd arra is fény derült, kiket ítéltek most a legjobbaknak.

Zombai-Kovács Ákos 2023.07.22.

A szombat szlogenje: fröccsre és Színpadra fel!

A pénteki esőnek nyoma sem volt szombat délután Győr belvárosában, így semmi akadálya sem volt annak, hogy folytatódjon a 18. Rotary Fröccsnapok, ami idén először egy zenei tehetségkutatóval is kiegészült. Délután 4 órától kinyitottak a Dunakapu téri faházak, a színpadon pedig a tehetségkutató 11 legjobb produkciója mutatkozott be, immár a nagyközönségnek is.

Győr+ Média 2023.03.23.

Izgalmas és sűrű hónapok előtt áll a MÜFE Győr

Az elkövetkezendő hónapokban is különleges eseményeket szervez a Győri Művészeti és Fesztiválközpont (MÜFE), amelynek kiemelt feladata a város kulturális életét reprezentáló rendezvények lebonyolítása.

Hirdetés