Címke: Győri Művészeti És Fesztiválközpont
Hirdetés
Győr+ 2022.09.15.

Színes szeptember a palotában

A Győri Művészeti és Fesztiválközpont ősszel is izgalmas programokat kínál látogatóinak. Íme a szeptemberi kínálat!

Kárpát Zsolt 2022.06.18.

Kultúrára cserélte az édességet

Hosszú évekig egy multinacionális cégnél dolgozott, most azonban elérkezettnek látta az időt, hogy egy egészen más területen próbálja ki magát. Marton Lászlótól, a Győri Fesztivál- és Művészeti Központ tavasszal kinevezett igazgatójától egyébként nem áll távol a rendezvényszervezés, hiszen a Győrkőcfesztivált kreatív ötleteivel a kezdetek óta segíti.

Győr+ 2022.06.10.

Konkrét Ajánló: vendégünk Marton László

Konkrét című műsorunkban péntek este 19.25-kor Marton Lászlóval, a Győri Művészeti és Fesztiválközpont tavasszal kinevezett igazgatójával beszélgetünk.

Győr+ 2020.03.14.

Az esküvőszervező iroda is bezár

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében korlátozásokat vezet be a Győri Művészeti és Fesztiválközpont is.

Győr+ 2020.02.20.

Jön a tavasz, kezdődik a fesztivál!

Nemzeti ünnepünkön vagyis március 15-én kezdődik városunk szezonnyitó összművészeti fesztiválja, a Győri Tavaszi Fesztivál. A jó idő mellé koncerteket, előadásokat, gyermekprogramokat kapunk, és többek között az is kiderül, hogyan lehet hangszer nélkül zenélni.

Győr+ 2020.02.09.

Barokk varázslat huszonnyolcadszor

A győri báli szezon egyik legkülönlegesebb eseménye a Barokk Bál, amelyet 28. alkalommal rendeztek meg február 8-án. A nem mindennapi élményt nyújtó farsangi bálon barokk és rokokó ruhákba öltözött vendégek, korabeli muzsika fogadta a résztvevőket.

Hajba Ferenc 2020.02.04.

Barokk varázs a báli éjszakában

A győri báli szezon egyik legkülönlegesebb eseménye a Barokk Bál, amelyet 28. alkalommal rendeznek meg február 8-án. A nem mindennapi élményt nyújtó farsangi bálon barokk és rokokó ruhákba öltözött vendégek, korabeli muzsika fogadja a résztvevőket.

Hirdetés