Címke: Győri Értéktár
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2023.11.09.

A színházba költözött a Győri Értéktár kiállítás

Városunk csodáira hívja fel a figyelmet a Győri Értéktár vándorkiállítás, mely mától a Győri Nemzeti Színházban várja a látogatókat. A tárlatot Virág-Adorján Andrea polgármesteri főbiztos adta át dr. Bakos-Kiss Gábor színházigazgatónak.

Győr+ 2023.10.27.

Értékeink – A Győri Értéktárról tartottak órát a Deákban

Október 10-én a Győri SZC Deák Ferenc Közgazdasági Technikumba látogatott a Győri Értéktár Bizottság, melynek elnöke előadást tartott a tanulóknak. Szeles Szabolcs alpolgármester úr, intézményünk volt diákja hálával beszélt volt iskolájáról.

Ficsór Dávid 2023.10.23.

Konkrét – Győriekre bízzák a Győri Értéktár szlogenjét

2021-ben alapította meg az önkormányzat a Győri Értéktárat azért, hogy összegyűjtsék Győr épített- és természeti szépségeit, szellemi termékeit, tárgyi javait, illetve megannyi helyi hagyományt, ünnepet, rendezvényt, ami kötődik a városhoz. Az értéktár szépen gyarapszik, bővüléséhez a győriek segítségét kérik.

Csapucha Adrienn 2023.10.23.

Konkrétan a Győri Értéktárról

A műsorból a többi között kiderül az is, hogy keresik a szervezet szlogenjét, de számos más érdekességről beszél a téma kapcsán Szeles Szabolcs.

Győr+ Televízió 2023.10.10.

Rendhagyó tanóra a győri értékekről

Egykori középiskolájában, a Deák Ferenc Közgazdasági Technikumban tartott rendhagyó tanórát Szeles Szabolcs alpolgármester.

J. Kovács Andrea 2023.07.20.

Vándorló győri értékek

A Győri Értéktárat bemutató vándorkiállítás nyílt Szentivánon, a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban.

Földvári Gabriella 2023.04.19.

Kiállítás népszerűsíti a Győri Értéktárat

A győri értékeket bemutató kiállítás nyílt szerdán a Kisfaludy Károly Könyvtárban, ahol az értéktárba javaslatot tevőket emléklappal jutalmazta Szeles Szabolcs alpolgármester, a bizottság elnöke.

Ficsór Dávid 2022.08.12.

Az Insula Lutherana is a győri értékek között

Tavaly tavasszal alapították meg Dr. Dézsi Csaba András kezdeményezésére a Győri Értéktárat, melynek célja a helyi értékek bemutatása, és széles körű megismertetése.

Szigeti Sándor 2021.12.15.

Újabb öt helyi értékkel bővült a Győri Értéktár

Mostantól a balladákat ihlető „Győri csuda", a Lovas Nemzetőr Díszszakasz, a Streibig-féle gyűjtemény, Ecker János naplói, valamint a Győri Mikulás Birodalom is része a Győri Értéktárnak. Mind az öt ajánlást megtárgyalta és elfogadta tegnapi ülésén a Győri Értéktár Bizottság.

Hirdetés