Címke: Győri Atlétikai Club
Hirdetés
Győr+ 2023.05.31.

Lemondott a GYAC-elnökségi tagságáról Radnóti Ákos

A Győri Atlétikai Clubnál a jogilag vitatható elnökválasztás során kialakult tisztázatlan jogi és erkölcsi helyzetre való hivatkozással lemondott elnökségi tagságáról Radnóti Ákos, a város sportért is felelős alpolgármestere.

Pécskai István 2023.03.25.

Mészáros Krisztofernek az olimpiai bajnoki cím az álma

Szenzációs formában van Mészáros Krisztofer, a Győri Atlétikai Club (GYAC) Európa-bajnoki ezüstérmes klasszisa, akit a szakemberek a legtehetségesebb tornásznak tartanak idehaza. A 21 esztendős sportoló lólengésben, korláton, gyűrűn és talajon is a legjobbnak bizonyult a múlt hétvégén rendezett országos szerbajnokságon. Ez alapján joggal bízhatunk benne, hogy Krisztofer az áprilisi törökországi Eb-n kiemelkedő eredményeket ér el – így büszkévé téve az érte szorító győrieket is.

MTI 2022.10.09.

Mészáros Krisztofer triplázott

Mészáros Krisztofer talajon, lólengésben és ugrásban is győzött a tornászok szerenkénti országos bajnokságának vasárnapi versenynapján.

Németh Boglárka 2022.09.10.

Emléktáblával tisztelegnek a világklasszis atléta előtt

Kiss György, atléta emléke előtt tisztelegve avattak márványtáblát az Olimpiai Sportparkban szombaton. Az emléktáblát Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyűjtő Alapítvány és a város önkormányzata állíttatta.

Nagy Roland 2022.01.15.

Világbajnoki szintet dobott a GYAC súlylökője

A tatabányai versenyzők az utolsó pillanatban visszaléptek az indulástól, így is több mint négyszáz rajthoz állást regisztráltak a szervezők az év első fedett pályás atlétikai versenyén Győrben, az Olimpiai Sportparkban.

MTI 2021.11.19.

Taroltak a győriek férfi egyéni összetettben

Molnár Botond, a Győri AC tornásza nyerte a férfiak egyéni összetett versenyét a mesterfokú bajnokság pénteki versenynapján, a női csapatbajnokságban pedig a Dunaújvárosi KSE szerezte meg az aranyérmet.

Hirdetés