Címke: Győr-Sziget
Hirdetés
Szigeti Sándor 2024.06.30.

Segíts másokon, Isten is megsegít!

Sziget Szolgálatáért elismerést vehetett át Pilikta Rudolf, aki húsz éven át volt a világi elnöke a Győr-Szigeti Katolikus Egyházközségnek.

Kárpát Zsolt 2024.05.18.

Egészség-Piac a Szigetben

Tovább folytatódott Győr egyig legsikeresebb ingyenes programsorozata az egészség-piac. A szűrővizsgálatokkal egybekötött tanácsadást ezúttal a Győr-Szigetben lévő idősklubban tartották meg.

Zombai-Kovács Ákos 2022.05.26.

Bezöldült a szigeti 2D-s körforgalom

Néhány éve Sziget városrész büszkesége a Radnóti és a Szarvas utcák találkozásánál lévő 2D-s körforgalom. A csomópontban jellegzetes győri épületek kaptak helyet kicsiben, ami egészen egyedülállóvá tette a körforgalmat. Egy győri cég korábban, társadalmi kötelezettségvállalás keretében fejlesztette a csomópontot, most ugyanez a társaság, be is zöldítette a 2D-s placcot. A fejlesztésről a körzet képviselője, Szeles Szabolcs alpolgármester azt mondta, a Pinnyédre vezető út körforgalmát is hasonlóan kreatívan hasznosítanák.

Kárpát Zsolt 2022.03.26.

Érdemes gyűjteni a kupakokat

Megtelt a Győr-Szigetben található „kupakgyűjtő szív”. A műanyag kupakok értékesítéséből befolyt összeget egy olyan győri alapítvány kapja meg, amely tanulási nehézségekkel küzdő gyerekeket segít.

Hirdetés