Egészség-Piac a Szigetben

Kárpát Zsolt Fotó: Ács Tamás
2024.05.18. 11:59

Tovább folytatódott Győr egyig legsikeresebb ingyenes programsorozata az egészség-piac. A szűrővizsgálatokkal egybekötött tanácsadást ezúttal a Győr-Szigetben lévő idősklubban tartották meg.

Az egészség-piac évtizedek óta ez az egyik legtradicionálisabb és legsikeresebb rendezvényünk, amelyet már nagyon sok helyszínen rendeztünk meg.” -köszöntötte a helyszínen a résztvevőket Szeles Szabolcs. A győri alpolgármester és a városrész önkormányzati képviselője hozzátette: „Ebben az idősklubban tavaly indult ez a program, amely sok érdeklődőt vonzott.

Egyébként Pinnyéden és Újvárosban már hosszú évek óta mindig várjuk az ott élőket különböző vizsgálatokkal mérésekkel. Nagyon fontos, hogy néha megálljunk egy pillanatra és képet kapjunk arról, hogy milyen állapotban vagyunk. Szerintem ez egy jó alkalom arra, hogy beszélgessünk egy kicsit egymással. Ráadásul a mentális egészségünk legalább annyira lényeges, mint a fizikai állapotunk.” – tette hozzá az alpolgármester.

A rendezvényen elhangzott, ezen az eseményen olyan emberek is el tudják végeztetni a szűrővizsgálatokat, akik más módon nem jutnának el ehhez hasonló prevenciós programokra.

A következő egészségpiac Révfaluban a Tulipános Általános Iskolában lesz május 24-én 16-tól 19 óráig.

Galéria: Ács Tamás

TV-s szerkesztő: Kárpát Zsolt

Kapcsolódó témák: #Egészség-Piac | #Győr-Sziget | #Szeles Szabolcs |