Címke: Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara
Hirdetés
Győr+ 2024.06.10.

Meditáció

Kovács-Gombos Gábor Meditáció című kiállítása nyílik június 13-án 17 órakor.

Győr+ 2024.05.10.

Együttműködés az 55-56 évesekért

Együttműködést írt alá a Széchenyi István Egyetem által alapított Rejuniva Kft., valamint a vármegyei iparkamara pénteken. A kooperáció célja az áthajló korosztály, vagyis az 55-65 év közöttiek munkaerő képességének, munkaerejének, aktivitásának újrahasznosítása.

Kárpát Zsolt 2024.01.28.

Jól sikerült a jubileumi Kézműves Bál

A 20. Kézműves Bált rendezte meg a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Ipar Kamara kézműipari tagozata. Idén is jótékony célú volt a mulatság, a győri kórház gyermekosztályát támogatják a bevételből.

Földvári Gabriella 2023.09.16.

„A kenyér az élet” – fesztivál a Széchenyi téren

A Széchenyi teret szombaton délelőtt megtöltötte a finom kenyér és péksütemény illata, mindenki találhatott a kedvére, az ízlésének valót. A kenyérfesztivál évről évre nagy siker a belvárosban, egy helyszínen kóstolhatunk, vásárolhatunk, hagyományos és innovatív pékárukat. A helyi kézművesek pedig bemutatják, hogyan készítik szebbnél szebb tárgyaikat.

Mireider Máté 2023.09.01.

Méltó székházat kapott a megyei gazdaság központja

Átadták a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara megújult székházát. A Szent István úti épület külső fejlesztése 560 millió forintba került, így fenntarthatóbbá és energiatakarékosabbá vált.

Mireider Máté 2023.08.17.

Közösen dolgozik a győri gazdaság fejlődéséért a város és az iparkamara

Győr gazdaságának fejlesztése az önkormányzat és a vármegyei kereskedelmi és iparkamara közös érdeke, ezért a felek még szorosabbra fűzik együttműködésüket. A város polgármestere, dr. Dézsi Csaba András, és a vármegyei iparkamara elnöke. Pintér-Péntek Imre a vármegyeszékhely gazdaságfejlesztéséről írtak alá egy együttműködési megállapodást.

Havassy Anna Katalin 2023.06.13.

Bankettet kapott a tablóversenyen győztes osztály

Kedves hangulatú sajtótájékoztató keretében adták át az idén már hetedik alkalommal megrendezett tablóverseny fődíját, amelyet a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és kollégium 12. B osztálya nyert el. Így ők fogyaszthatják el a bankett vacsorát a Komédiás Étteremben.

Győr+ 2023.04.28.

Kamara: csak a név változott, a minőség nem

Csütörtökön tartotta hagyományos küldöttgyűlését a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara. Nem véletlen az új, „vármegyei” megnevezés, hiszen épp a mostani ülésen szavaztak a küldöttek a névváltoztatásról.

Hirdetés