Címke: gyermekek
Hirdetés
Bajzát Zsuzsi 2023.05.03.

“Apa szeretnék lenni!”

Három nagyon erős férfi, három nagybetűs APA lesz Bajzát Zsuzsi vendége május 4-én és május 11-én a Győr+Estében. Az uraknak más a foglalkozásunk, a lakóhelyük, a koruk, de egy dolog mégiscsak közös bennük, mindannyian rengeteget küzdöttek azért, hogy édesapák lehessenek. 

Győr+ | Illusztráció: Marcali Gábor 2023.03.10.

Március 11-én a TÁ-TI-KA Hangszeretgető interaktív programmal várja a gyermekeket

A Városrész Napok programsorozata március 11-én kezdődik és március 31-ig tart, ennek keretein belül Győr város különböző részeibe viszik el a szórakozás lehetőségét minden korosztály számára. Az első napon Győrszentiván és Likócs lakóit várják majd programokkal, melynek helyszíne a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ lesz.

Győr+ 2022.12.21.

Meghökkentő magyar lánynevek

A meghökkentő magyar utóneveket valahogy nehéz lenne megunni, mindig akadnak olyanok, amelyekről még nem is hallottunk. Ezúttal is hoztunk néhány nem mindennapi lánynevet.

Győr+ 2022.10.19.

Ezekről a fiúnevekről ki hallott már?

Teljesen változó, hogy a szülők épp milyen elv alapján választanak gyermeküknek utónevet, vannak, akik épp a ritkaságok közé tartozó neveket kedvelik, és ezekből is van bőven, bár néhányat igencsak furcsának találhatunk.

Győr+ 2022.08.16.

A család és a gyermek a legfontosabb érték Magyarországon

A családot és a gyermeket tartják a legfontosabb értéknek a magyarokhoz hasonlóan a franciák, a németek, az olaszok és a britek is, és a demográfiai problémákat is inkább gyerekvállalással oldanák meg - közölte a Mathias Corvinus Collegium (MCC) a hozzá tartozó Ifjúságkutató Intézet közvélemény-kutatásának eredményét ismertetve kedden az MTI-vel.

Pécskai István 2022.05.28.

Ez csúcs volt! Gálával ünnepelt az Ovifoci Klub

A győri Ovifoci klub kis futballistái szombaton szemléltették, miért a labdarúgás a világ legnépszerűbb sportága. Több száz óvodás gyermek rúgta a labdát az ETO Park centerpályáján a klub által szervezett gálán, amelyen a szervezet fennállásának 20. évfordulóját ünnepelték – a koronavírus-járvány miatt két év csúszással.

Megtakarítás Gyerekeknek 2022.05.16.

Biztos tud róla? Ilyen támogatásokat vehetnek igénybe a családok

A gyermeket nevelő családok hazánkban számos kedvezményre és vissza nem térítendő támogatásra jogosultak, amelyek közül vannak csak idén elérhető lehetőségek is. Megmutatjuk a legnépszerűbbeket és azokat is, amelyekről keveset hallani.

J. Kovács Andrea 2022.01.09.

Egy kislány három élete

Lulu még csak 12 éves, de korát meghazudtoló eltökéltséggel, szorgalommal és kitartással éli napjait. Szüksége is van minderre, hiszen délelőtt kitűnően teljesít az iskolában, délután korcsolyázik, s ha a sors éppen úgy hozza, esténként a színházban lép fel. Vajon hogy fér bele mindez egy kislány és az édesanyja életébe? Marad-e ideje gyermeknek lenni? Minderről Szarvas Rékával és lányával, Schlag Anna Lujzával, vagyis Luluval beszélgettünk.

Hirdetés