Hirdetés
Címke: gyermekek
Hirdetés
Pécskai István 2022.05.28.

Ez csúcs volt! Gálával ünnepelt az Ovifoci Klub

A győri Ovifoci klub kis futballistái szombaton szemléltették, miért a labdarúgás a világ legnépszerűbb sportága. Több száz óvodás gyermek rúgta a labdát az ETO Park centerpályáján a klub által szervezett gálán, amelyen a szervezet fennállásának 20. évfordulóját ünnepelték – a koronavírus-járvány miatt két év csúszással.

hirdetés
Megtakarítás Gyerekeknek 2022.05.16.

Biztos tud róla? Ilyen támogatásokat vehetnek igénybe a családok

A gyermeket nevelő családok hazánkban számos kedvezményre és vissza nem térítendő támogatásra jogosultak, amelyek közül vannak csak idén elérhető lehetőségek is. Megmutatjuk a legnépszerűbbeket és azokat is, amelyekről keveset hallani.

J. Kovács Andrea 2022.01.09.

Egy kislány három élete

Lulu még csak 12 éves, de korát meghazudtoló eltökéltséggel, szorgalommal és kitartással éli napjait. Szüksége is van minderre, hiszen délelőtt kitűnően teljesít az iskolában, délután korcsolyázik, s ha a sors éppen úgy hozza, esténként a színházban lép fel. Vajon hogy fér bele mindez egy kislány és az édesanyja életébe? Marad-e ideje gyermeknek lenni? Minderről Szarvas Rékával és lányával, Schlag Anna Lujzával, vagyis Luluval beszélgettünk.

J. Kovács Andrea 2021.12.05.

Mozgásban vagyunk

Ami él, az folyamatosan változik és mozog. Mozgás nélkül nem létezik egészséges élet sem. Nem véletlen, hogy csecsemőkorban különös jelentősége van a mozgásfejlődésnek, hiszen szorosan kapcsolódik az idegrendszeri és az értelmi érés folyamatához. Milyen gondok jelentkezhetnek kisebb és nagyobb gyermekeinknél? Mire kell figyelnünk? Mikor kérjük szakember segítségét? Minderről Bajnóczky Katalin DSGM szakgyógytornásszal beszélgettünk.

KZS-HAK 2021.09.18.

A leukémiás gyermekekért futottak és mosolyogtak, Győrben is

A Fuss, Fotózz, Mosolyogj kampány célja, hogy magyar turisztikai csodákra hívják fel a figyelmet sportolói szemszögből, mindezt úgy, hogy a legnemesebb célt szolgálják vele. Szeretnék bemutatni, hogy a leukémiás gyermekek is képesek mosolyogni, s talán ők a legszebben, mert igazán hisznek a gyógyulásban. Higgyünk bennük mi is!

mti 2021.07.01.

Emelkedik a csecsemőgondozási díj összege

Csütörtöktől a bruttó fizetés száz százalékára emelkedik a csecsemőgondozási díj összege, amely után csak személyi jövedelemadót kell fizetni, járulékot nem - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter a Facebook-oldalán.

Dr. Török Violetta házi gyermekorvos, gyermektüdőgyógyász szakorvos 2018.09.14.

Közösségbe kerül a gyermek

Nyáron csaknem néptelen a házi gyermekorvosi rendelő. Meleg és szünet van. Hátrahagyva a kötelességeket szakaszosan nyaral, élményeket gyűjt az ifjúság.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat