Címke: gyermekek
Hirdetés
MTI 2024.06.15.

Simicskó István: a nevelés lényege a példamutatás

A nevelés lényege a szeretetteljes példamutatás - mondta a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke szombaton Budapesten, a Harcművészek a határon túliakért elnevezésű, tizenkettedik alkalommal meghirdetett rendezvényen.

Szerző és fotó: J. Kovács Andrea 2024.03.23.

Zenei verseny Győrújbaráton

Különleges esemény színhelye volt szombaton a győrújbaráti Timaffy László Művelődési Ház, ahol sajátos nevelési igényű gyerekek számára rendeztek hangszeres zenei versenyt. Huszonhat versenyző érkezett a megye több településéről, valamint Celldömölkről, sőt még németországi résztvevő is volt.

Bajzát Zsuzsi 2023.05.03.

“Apa szeretnék lenni!”

Három nagyon erős férfi, három nagybetűs APA lesz Bajzát Zsuzsi vendége május 4-én és május 11-én a Győr+Estében. Az uraknak más a foglalkozásunk, a lakóhelyük, a koruk, de egy dolog mégiscsak közös bennük, mindannyian rengeteget küzdöttek azért, hogy édesapák lehessenek. 

Győr+ | Illusztráció: Marcali Gábor 2023.03.10.

Március 11-én a TÁ-TI-KA Hangszeretgető interaktív programmal várja a gyermekeket

A Városrész Napok programsorozata március 11-én kezdődik és március 31-ig tart, ennek keretein belül Győr város különböző részeibe viszik el a szórakozás lehetőségét minden korosztály számára. Az első napon Győrszentiván és Likócs lakóit várják majd programokkal, melynek helyszíne a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ lesz.

Győr+ 2022.12.21.

Meghökkentő magyar lánynevek

A meghökkentő magyar utóneveket valahogy nehéz lenne megunni, mindig akadnak olyanok, amelyekről még nem is hallottunk. Ezúttal is hoztunk néhány nem mindennapi lánynevet.

Győr+ 2022.10.19.

Ezekről a fiúnevekről ki hallott már?

Teljesen változó, hogy a szülők épp milyen elv alapján választanak gyermeküknek utónevet, vannak, akik épp a ritkaságok közé tartozó neveket kedvelik, és ezekből is van bőven, bár néhányat igencsak furcsának találhatunk.

Győr+ 2022.08.16.

A család és a gyermek a legfontosabb érték Magyarországon

A családot és a gyermeket tartják a legfontosabb értéknek a magyarokhoz hasonlóan a franciák, a németek, az olaszok és a britek is, és a demográfiai problémákat is inkább gyerekvállalással oldanák meg - közölte a Mathias Corvinus Collegium (MCC) a hozzá tartozó Ifjúságkutató Intézet közvélemény-kutatásának eredményét ismertetve kedden az MTI-vel.

Pécskai István 2022.05.28.

Ez csúcs volt! Gálával ünnepelt az Ovifoci Klub

A győri Ovifoci klub kis futballistái szombaton szemléltették, miért a labdarúgás a világ legnépszerűbb sportága. Több száz óvodás gyermek rúgta a labdát az ETO Park centerpályáján a klub által szervezett gálán, amelyen a szervezet fennállásának 20. évfordulóját ünnepelték – a koronavírus-járvány miatt két év csúszással.

Hirdetés