Címke: gyermek
Hirdetés
Győr+ 2023.11.27.

Fontosabb volt a cigi és az alkohol: súlyosan elhanyagolták gyerekeiket a szülők, most felelniük kell!

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy párral szemben kiskorú veszélyeztetésének bűntette bűncselekmények miatt, akik közös kiskorú gyermekeiket penészes falú és padlózatú, hideg ingatlanban nevelték. A gyermekek fizikailag és érzelmileg is elhanyagoltak voltak az alkoholizálás, dohányzás és szerencsejáték terhelte hét tagú családban.

Mihályi Orsi 2023.06.13.

Győri Édes – A stressz hatása kisgyermekkorban

Hogyan hat a gyermekeinkre a stressz? Milyen jeleket mutatnak, ha valami megváltozott körülöttük és ezért szoronganak? Mit lehet ilyen esetben tenni? Ezekről is kérdeztük Benczéné Tímár Irén tanácsadó szakpszichológust, aki hosszú évekig dolgozott gyerekekkel és családokkal a Nevelési Tanácsadóban, illetve a Pedagógia Szakszolgálatnál.

Pécskai István 2023.04.05.

Támogatókat keres a Győribaba Fesztivál

Május 21. és 27. között rendezik idén a Győribaba Fesztivált. A szervezést és az anyagi forrásokat illetően is támogatásban bíznak az ötletgazdák. A témáról Hídvégi-Vas Éva, a fesztivál főszervezője, a Győribaba portál üzemeltetője és Róna Bálint, az Árkád Győr Bevásárlóközpont centermenedzsere beszélt a Győr+ Reggeliben.

Győr+ 2022.02.10.

Már megyénkben is mesélnek az ÚtraManók

Mérföldkőhöz érkezett a játékos gyermekfejlesztéssel foglalkozó Plukkido alkalmazása, az ÚtraManó. A környezetről és az autó ablakából is észrevehető látványosságokról, valamint helyi érdekességekről is mesélő GPS alapú applikáció már nem csak az autópályákon, hanem az egész országban, minden útvonalon elérhető.

Hirdetés