Támogatókat keres a Győribaba Fesztivál

Győr+ Fotó és szöveg: Győr+ Média
2023.04.05. 12:37

Május 21. és 27. között rendezik idén a Győribaba Fesztivált. A szervezést és az anyagi forrásokat illetően is támogatásban bíznak az ötletgazdák. A témáról Hídvégi-Vas Éva, a fesztivál főszervezője, a Győribaba portál üzemeltetője és Róna Bálint, az Árkád Győr Bevásárlóközpont centermenedzsere beszélt a Győr+ Reggeliben.

,,Az idei lesz a negyedik Győribaba Fesztivál. Ezen az eseményen összefoglalunk minden, családtervezéssel, várandósággal, szüléssel, gyermekágyas időszakkal és kisgyermekgondozással kapcsolatos programot. Ez a fesztivál próbál mindenkinek teret adni, aki ezen a területen dolgozik. Az a jó ebben a hétben, hogy ilyenkor senki sem konkurenciája a másiknak, mindenki megfér a másik mellett” – mondta Hídvégi-Vas Éva.

Az Árkád Győr először tavaly vett részt a fesztivál programjaiban.

,,Amikor Éva megkeresett minket, azt mondtam, hogy ez egy nagyon jó ötlet. Az elmúlt években elkezdtünk kialakítani egy családbarát stratégiát. Igyekszem ezt erősíteni, és Éva megkeresése is jól jött. Jó, hogy közös erővel tudunk ezen dolgozni” – fogalmazott Róna Bálint, aki hozzátette, az Árkád Győr amellett, hogy egész héten biztosítja a helyszínt a programoknak, a nyitó nap költségeiben és a szervezésben is segítséget nyújt.

Hídvégi-Vas Éva arról is beszélt, igyekeznek új szponzorokat szerezni.

,,Úgy gondolkodunk, hogy a sok kicsi sokra megy. Jótékonysági árverések indultak. Nagy részben a fesztivál előadói ajánlanak fel termékeket vagy szolgáltatást, és ezekre lehet licitálni” – magyarázta a GyőriBaba portál üzemeltetője.

A Győr+ Reggeliben készült beszélgetést itt hallgathatják vissza:

Kapcsolódó témák: #Baba | #gyermek |