Címke: Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.04.27.

Sikeresen segítve százakkal struccoskodtunk!

Szombaton jótékony futókkal telt meg az Aranypart II., több százan álltak rajthoz a II. Fuss a struccal! fesztiválon. A tavalyi esemény után idén is a Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány kis betegeinek gyógyulásáért fogtak össze az amatőr és profi sportolók, hiszen a befolyt bevételből egy mozgatható, műtőben használható, mobil ultrahang készülékre gyűjtenek a szervezők. A Győr+ Média nem csak médiapartnerként segítette a rendezvényt, 2024-ben már öten húztunk futócipőt, elfáradtunk de minden pillanatát élveztük.

P. Csapucha Adrienn 2024.04.23.

Kara Zsuzsanna: életem a mozgás!

Már csak néhány nap maradt a rajtig és idén is elstartol a jótékonysági futófesztivál a Fuss a struccal!, mellyel ezúttal is egy nemes kezdeményezést támogathatnak a kilométereket szelő jótevők. Nem véletlenül álltak a rendezvény mellé azok a nagykövetek, akik tavaly is teljes mellszélességgel támogatták a sportos eseményt, így például a Győri Balett Örökös Tagja, Kara Zsuzsanna is. A balerina kedden a Juice-ba látogatott és szeretettel invitált mindenkit a szombati akcióra.

P. Csapucha Adrienn 2024.04.02.

Nem páváskodunk, segítünk és struccolunk!

Soha nem esik nehezünkre futócipőt húzni, egy jó ügy mellé állni pedig még inkább nem, a Győr+ Média ugyanis örömmel támogat minden olyan nemes kezdeményezést, mely jótékony célokat szolgál, különösen akkor, ha gyermekekről van szó. A Fuss a struccal! futófesztivál második alkalommal csábítja mozgásra az amatőr és profi sportolókat, hogy saját egészségünkön túl tehessünk másokért, 2024 áprilisában ismét a Gyermek intenzív Terápiáért Alapítvány csöppségeiért.

P. Csapucha Adrienn 2023.03.22.

Fuss a struccal, hogy segíthess!

A Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány szervezésében jótékonysági futófesztivál lesz Győrben, április 23-án az Aranypart II-n. Bár a rendezvény kabalafigurája egy strucc, mi sem dugjuk homokba a fejünket, sőt, segítünk és mellé állunk a kezdeményezésnek, hogy az akció elérje célját, és egy új lélegeztetőgépet kapjanak a beteg gyerekek.

Hirdetés