Címke: gyalogos
Hirdetés
Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.05.23.

Vármegyénkben is elindult a Zebra Terv akció

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság május 23-25. között tartja a „Zebra Terv” elnevezésű ellenőrzés sorozatát, a gyalogosok biztonságára helyezve a hangsúlyt. Az akció célja, hogy mind a járművezetők, mind a gyalogosok figyelmét felhívják a balesetmentes közlekedésre, a KRESZ előírásainak betartására.

Fotó és szöveg: Győr+ Média 2023.05.08.

Gyalogost ütöttek el Ménfőcsanakon

Baleset történt Győr-Ménfőcsanakon, a Királyszék úton, a vasúti átjáró közelében. Személyautó ütött el gyalogost, akinek az ütközést követően megsérült a lába.

Győr+ 2023.02.07.

Már tizennyolc gyalogosgázolás történt vármegyénkben idén

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2023 év első öt hetében három gyalogosan közlekedő személy hunyt el, illetve tizenöt járókelő sérült meg közlekedési balesetben. Sok esetben a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen történt a gázolás.

Zombai-Kovács Ákos 2022.09.01.

Egész hónapban iskolarendőrök vigyázzák a zebrákat

Csütörtökön megkezdődött az iskola, szeptemberben iskolarendőrök is segítik a gyerekek és szüleik biztonságos eljutását az oktatási intézményekbe. Az országos iskolarendőr akció évek óta sikeres, Győrben ezúttal két helyszínen figyelnek egyenruhások a gyalogátkelők biztonságára. A Kölcsey és a Gárdonyi iskolák előtti forgalmas zebránál rendőr állítja meg a forgalmat és ügyel arra, hogy senkit ne érjen baj a 8 órás iskolakezdés előtt és később, a tanítás végén.

Győr+ 2021.11.02.

Újabb gyalogos gázolás megyénkben

Láthatósági mellény nélkül, az úttest jobb szélén, gyalogolt az a 28 éves férfi, akit egy személyautó elsodort az 1-es számú főúton, Győr külterületén.

Hirdetés