Címke: gyakorlat
Hirdetés
Szöveg és fotó: Pécskai István 2023.04.26.

A helyes közlekedésre nevelik a fiatalokat

A helyes közlekedésre igyekszik nevelni a fiatalokat a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága. Szerdán rendezték meg a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa elnevezésű verseny megyei döntőjét, amelyben a diákok biciklivel, segédmotoros kerékpárral és autóval igyekeztek teljesíteni az ügyességi viadal feladatait.

Havassy Anna Katalin 2023.02.20.

A Városrendészet Győr szempontjából is hasznos volt a szituációs gyakorlat

Ahogy arról a Győr+ Média is beszámolt, február 16-án Győr városa, a Győri Hivatásos Tűzoltóparancsnokság és a Városrendészet közös szituációs begyakorló feladatot hajtott végre a Győri Nemzeti Színházban és annak környékén. A gyakorlatot a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat a helyszínen értékelte és megfeleltre minősítette. Később ugyanezt tette Miletics Mór a Városrendészet szakmai igazgatója is, aki a részletekről a Győr+ Médiának beszélt.

Győr+ 2022.10.20.

Gyakorlat a katasztrófavédelemnél: légi járművet mentettek Töltéstavánál

A Győr-Moson-Sopron megyei Pér repterének közelében hajtott végre kényszerleszállást egy sétarepülésről a reptérre visszafelé tartó kisrepülőgép. Az október 19-i, sikeres országos gyakorlat eseménysora alapján a légi jármű utasai valamennyien megsérültek, ketten segítségért indulva el is tévedtek a környéken.

Győr+ 2022.04.27.

Minősítő gyakorlat volt Hegykőn

Az elmúlt hétvégén került sor a Sopron Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság működési területén működő, önállóan beavatkozó Hegykői Önkéntes Tűzoltó Egyesület éves minősítő gyakorlatára, ahol tizennégy beavatkozást végző önkéntes bizonyíthatta felkészültségét.

Győr+ 2022.04.25.

Gyakorlati tudást kínálnak az SZE duális képzései

Hosszú távra is megalapozhatják jövőjüket azok a fiatalok, akik jelentkeznek a győri Széchenyi István Egyetem duális képzéseire, amelyek az elméleti oktatás mellett valós ipari környezetben megszerzett munkatapasztalatot kínálnak. A hallgatók a diploma megszerzése után már kellő tapasztalattal, sokszor pedig konkrét állásajánlattal kezdhetik karrierjüket. Jelentkezni április 30-ig lehet.

Hirdetés