Címke: gyakorlat
Hirdetés
Szerző: MH Klempa Kálmán 7. Területvédelmi Zászlóalj 2024.04.22.

Fokozott hanghatásra számíthatunk a hétvégén

A Magyar Honvédség Klemmpa Kálmán 7. Területvédelmi Ezred tájékoztatása szerint kiképzési feladatot hajtanak végre, ami fokozott hanghatásokkal jár.

Győr+ 2024.01.08.

Ne ijedjenek meg, januárban is lesz éleslövészet!

A Magyar Honvédség Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred tájékoztatja a lakosságot, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren az éves lőgyakorlatnak megfelelően éleslövészetet hajtanak végre: január 17-én, 24-én és 31-én, 8 és 17 óra között.

Győr+ 2023.11.07.

Adaptive Hussars 23: a győri rakétaezred is részt vesz a gyakorlaton

Az MH Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred légvédelmi rakétaegységei – mintegy százötven fővel és negyvenöt haditechnikai eszközzel, három menetoszlopban – átcsoportosítást hajtottak végre Kecskemétre, Szolnokra és Pápára az Adaptive Hussars 23 elnevezésű, többnemzeti országos hadgyakorlat keretében november 5-én, vasárnap.

Szöveg és fotó: Pécskai István 2023.04.26.

A helyes közlekedésre nevelik a fiatalokat

A helyes közlekedésre igyekszik nevelni a fiatalokat a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága. Szerdán rendezték meg a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa elnevezésű verseny megyei döntőjét, amelyben a diákok biciklivel, segédmotoros kerékpárral és autóval igyekeztek teljesíteni az ügyességi viadal feladatait.

Havassy Anna Katalin 2023.02.20.

A Városrendészet Győr szempontjából is hasznos volt a szituációs gyakorlat

Ahogy arról a Győr+ Média is beszámolt, február 16-án Győr városa, a Győri Hivatásos Tűzoltóparancsnokság és a Városrendészet közös szituációs begyakorló feladatot hajtott végre a Győri Nemzeti Színházban és annak környékén. A gyakorlatot a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat a helyszínen értékelte és megfeleltre minősítette. Később ugyanezt tette Miletics Mór a Városrendészet szakmai igazgatója is, aki a részletekről a Győr+ Médiának beszélt.

Győr+ 2022.10.20.

Gyakorlat a katasztrófavédelemnél: légi járművet mentettek Töltéstavánál

A Győr-Moson-Sopron megyei Pér repterének közelében hajtott végre kényszerleszállást egy sétarepülésről a reptérre visszafelé tartó kisrepülőgép. Az október 19-i, sikeres országos gyakorlat eseménysora alapján a légi jármű utasai valamennyien megsérültek, ketten segítségért indulva el is tévedtek a környéken.

Hirdetés