Címke: galéria
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2024.03.04.

Klubház a nyugdíjasoknak

Nyugdíjas klubház nyílik hamarosan Nádorvárosban, a Hermann Ottó utcai vásárcsarnok terén. Városszerte komoly problémája az időskluboknak, hogy nem tudnak hol összejönni vagy csak drágán tudnak termet bérelni. Erre jelent megoldást a közeljövőben nyíló létesítmény. Az épület korábban a Generációk Házának volt ideiglenes otthona, ám ők már visszaköltöztek a belvárosba. A több helyiségből álló jövendőbeli klubházat hétfőn a polgármester, személyesen járta be.

J. Kovács Andrea 2024.03.04.

A középiskolák legjobb matekosait köszöntötték

A matematikával valószínűleg nem lesz problémája az életben azoknak a középiskolásoknak, akik hétfő délelőtt eljöttek a Hild Technikumba, ahol a Zrínyi Ilona Országos Matematikaverseny második fordulójának vármegyei eredményhirdetését tartották.

Zombai-Kovács Ákos 2024.02.09.

Győr, a parasport fellegvára

Győr sportos város volt, ahol megbecsülik és kiemelten támogatják azokat a sportolókat, akik dicsőséget szereznek a városnak és Győr jó hírét viszik a világban. Emellett a valamilyen fogyatékkal élők sportját, fizikai aktivitását is mindenben segíti az önkormányzat.

J. Kovács Andrea 2024.02.09.

Arrabona évszázadai tizenegyedszer

Az ünnepélyes megnyitóval immár hivatalosan is kezdetét vette az „Arrabona évszázadai” városismereti vetélkedő, a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ és a Győr+Média közös szervezésű játéka.

J. Kovács Andrea 2024.02.07.

Klubházat kapnak a nyugdíjasok

A „Beszélgess a polgármesterrel!” sorozat részeként a Fegyveres Erők és Testületek Nyugdíjas klubjába látogatott el dr. Dézsi Csaba András. A jó hangulatú összejövetelen számos kérdés felmerült. Többek között a parkolással, az orvosi ellátással, a vasútállomás felújításával kapcsolatban kérdezték a városvezetőt, aki egy fontos bejelentést is tett.

J. Kovács Andrea 2024.01.26.

Fizika Nap a Baksa Gimnáziumban

Tizennyolcadszor rendeztek Fizika Napot a Baksa Kálmán Két Tanítási Nyelvű Gimnáziumban.

Győr+/police.hu 2024.01.25.

A Készenléti Rendőrség mostantól a Széchenyi István Egyetemmel is együtt dolgozik

Együttműködési megállapodást írt alá a Széchenyi István Egyetem (SZE) és a Készenléti Rendőrség (KR) ünnepélyes keretek között január 25-én délelőtt a győri campuson. Az együttműködés fő célja a szakmai tapasztalatok kölcsönös megosztása, s ennek érdekében a KR Költségvetési Igazgatósága és a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) gyakorlati tudásával gazdagítja az oktatást míg a SZE kutatásaival járul hozzá az együttműködéshez.

Ficsór Dávid 2024.01.20.

Győrre figyel a judo-világ

Ahogy arról már pénteken beszámoltunk, a hétvégén nagyszabású judo eseménynek ad otthont Győr. A Nemzetközi Judo Szövetség és az Európai Judo Szövetség kétnapos konferenciáján és szemináriumán a világ legjobb edzői és versenybírói vesznek részt.

P. Csapucha Adrienn 2024.01.09.

Születésnapi csillámpor hullt az Operaházra, Budapesten is köszöntötték Bede-Fazekas Csabát

A 22. Győri Könyvszalonon debütált Werner Krisztina elegáns életrajzi könyve, melyet a 90. születésnapját ünneplő, Kossuth-díjas operaénekesről Bede-Fazekas Csabáról írt az elismert újságíró. A Bel Canto különleges kiadvány, kedden Budapesten, a Magyar Állami Operaházban is debütált, ahol a többi között dr. Pergel Elza, Győr alpolgármestere, de a házigazda intézmény direktora Ókovács Szilveszter is méltatta a művészt, a szerzőt és a kötetet egyaránt.

Havassy Anna Katalin 2023.08.08.

Harcos tábor a Pálffy Miklós Laktanyában

A Magyar Honvédség Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred idén is szervezett honvédelmi táborokat a 15 – 18 éves korosztály számára, ezen a héten pedig már a 4. turnus zajlik. A fiatalok rengeteg hasznos ismerettel gazdagodhatnak a közel egy hét során, illetve azt is megtanulják, mi az a bajtársiasság.

Hirdetés