Hirdetés
Címke: galéria
Hirdetés
Földvári Gabriella 2021.12.02.

Fotók a vasútállomáson

Érdemes ellátogatni, vagy útba ejteni a győri vasútállomást, ahol az utastérben található MÁV-ART Galériában szebbnél szebb fotókat láthatunk győri alkotóktól.

Németh Boglárka 2021.12.02.

Mindenből ki kell hozni a maximumot

Győr parasport nagykövete, Patkás Tamás a városvezetéssel közösen előadássorozatot indított a győri középiskolásoknak. Az érzékenyítő előadások lényege, ha valakinek megváltozik az élethelyzete, abból kell, hogy kihozza a maximumot. Az első előadást a Baksa gimisek és a Krúdysok hallgathatták meg, melyen részt vett Dr. Dézsi Csaba András, polgármester, Radnóti Ákos, sportért is felelős alpolgármester és Dr. Kálmán Csilla egészséges életmódért felelős polgármesteri biztos is.

Földvári Gabriella 2021.12.01.

Szól a rádió!

„Halló, halló, itt rádió Budapest” - 1925. december elsején hangzott el az ünnepi bejelentés, amely a magyar rádiózás immár 96 esztendős történetének kezdetét jelezte. Ebből az alkalomból a Győri Ipartestület székházában kiállítással egybekötött megemlékezést tartottak szerdán.

Németh Boglárka 2021.11.30.

Városvezetőkkel tárgyalt a VDF új vezetősége

Dr. Dézsi Csaba András, polgármester és Radnóti Ákos, alpolgármester a Városházán fogadta a Városi Diákfórum új elnökségének tagjait, akik az utóbbi hónapok történéseiről és a jövőben tervekről beszélgettek a város vezetőkkel. A fiatalokat Herold Emese, ifjúsági referens is elkísérte, aki sokat segíti az ifjú szervezet munkáját.

Németh Boglárka 2021.11.30.

Rekordkísérlet az OSP-ben

Rekordkísérletre hívja a Győr városa és a Győri Atlétikai Club a mozogni vágyókat. Győr 750 éves királyi várossá válásának alkalmából 750 métert kell evezni ergométeren az Olimpiai Sportparkban, ahol nem a teljesítmény, hanem a részvétel számít. A 80 ergométerre 10 ezer embert várnak öt nap alatt a szervezők. A rekordkísérlethez a Győr+ Média munkatársai is csatlakoztak.

Németh Boglárka 2021.11.26.

Automata befőzők és aszalók karácsonyra

Civil szervezetek kaptak automata befőzőket és aszalógépeket a CÖF-CÖKA, a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége és Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő jóvoltából Győrben.

Németh Boglárka 2021.11.26.

Névadó ünnepség a Baksában

Névadó ünnepséggel összekötött ún. átriumot tartott pénteken a Baksa Kálmán Gimnázium. Az iskola tavaly nyár óta működik önálló intézményként, a Krúdyból vált ki, névadója pedig az egykori igazgató, Győr város díszpolgára, Baksa Kálmán lett.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat