Hirdetés
Címke: galéria
Hirdetés
Ficsór Dávid 2021.10.14.

Audi: plusz három év a sportra és a művészetre

Három évvel meghosszabbította főszponzori szerződését az Audi Hungaria a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatával és a Győri Balett társulatával. Ezt jelentette be sajtótájékoztató keretében Alfons Dintner, a vállalat igazgatóságának elnöke csütörtök délelőtt.

Földvári Gabriella 2021.10.14.

A szabadság 12 napja

Máté Mária vérfoltos blúzát is láthatjuk azon a tárlaton, amely az 1956-os forradalom győri eseményeinek állít emléket a Püspöki udvarbíró házban.

Németh Boglárka 2021.10.13.

Győri diák utazhat az Autószerelő VB-re

Ölbei Zsolt, a Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium diákja 3000 autószerelő közül lett a legjobb, a varsói világversenyen.

J. Kovács Andrea 2021.10.13.

Szlovák-magyar mentős műhely

Mentős műhely címmel tartottak tanácskozást a szlovák és a magyar mentőszolgálatok képviselői a megyeházán azért, hogy a jövőben könnyebb és gyorsabb legyen a határ menti segítségnyújtás.

Földvári Gabriella 2021.10.11.

Megérkeztek Győrbe a Munkácsy képek

Hétfőn délelőtt fokozott biztonsági intézkedések mellett, egy budapesti raktárból, kamionnal érkeztek meg a Munkácsy képek Győrbe, az Esterházy-palotába. A pénteken nyíló nagyszabású Munkácsy kiállításon a festőművész jól ismert képei mellett eddig a nagyközönség és a szakma által soha nem látott alkotásokat is bemutatnak.

Földvári Gabriella 2021.10.09.

Halnapok a Radó Szigeten

Összesen ötezer liter halászlé várja a győrieket ezen a hétvégén a Radó-szigeten. A halételek mellé különleges kulturális programok is társulnak, délidőben magyar nóta szól, de olasz szerelmes dallamok is felcsendülnek vasárnap délután.

Zombai-Kovács Ákos 2021.10.06.

Nemzeti gyásznap: Legyünk méltóak a hőseinkhez

Önmagunknak kell erősnek, elszántnak és hazánkhoz elkötelezettnek lenni ahhoz, hogy megőrizzük hagyományainkat, értékeinket, kultúránkat, amivel Európát és a világot gyarapítottuk. Ezt mondta az október 6-ai, az aradi vértanúk tiszteletére rendezett győri megemlékezés vezérszónoka. Dr. Dézsi Csaba András polgármester kiemelte, a haza jövője, amiért a vértank az életüket adták, rajtunk múlik. A rendezvény másik szónoka, Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő pedig azt emelte ki, hogy október hatodika bátorít és ösztönöz, kiváló emberek áldozták életüket a nemzetért és Európáért.

Ficsór Dávid 2021.09.09.

Tánccal, dallal és egy „kakassal” készültek az idősek

A járvány miatti kényszerszünetet követő első rendezvényét tartotta az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény. A Kálóczy téri Idősek Otthona lakói és az idősklub tagjai több mint másfél év után először vehettek részt közös programon.

Németh Boglárka 2021.08.24.

Módszertani Napok nyelvtanároknak

Hétfőn kezdődött és egészen szerdáig tart a Hatos Nyelviskola, a Szakképzési Centrum és a Europe Direct megyei Tájékoztató Központjának közös rendezvénye, a Módszertani Napok. Ez az ötödik alkalom, hogy a nyelvtanárok egy ingyenes, többnapos képzésen vehetnek részt, ahol országszerte ismert szaktekintélyek segítenek a tapasztalatok bővítésében és azok megosztásában.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat