Címke: fotópályázat
Hirdetés
MTI 2024.04.12.

Átadták a 42. Sajtófotó Pályázat nagydíjait

A 42. Magyar Sajtófotó Pályázat MÚOSZ Nagydíját Mohos Márton, az André Kertész Nagydíjat pedig Erdős Dénes vehette át csütörtökön Budapesten, a pályázat képeiből rendezett kiállítás díjátadóval egybekötött megnyitóján.

J. Kovács Andrea 2023.09.17.

Győri Klíma Expo harmadszor

Harmadszor rendezik meg a Győri Klíma Expot, amely október 5–7. között 9-től 18 óráig az Olimpiai Sportpark területén ingyenesen lesz látogatható, ráadásul idén sok újdonsággal találkozhatnak az érdeklődök.

Győr+ 2023.02.07.

Újváros fényben és árnyékban: mutatjuk a fotópályázat nyerteseit!

„Újváros fényben és árnyékban” címmel a fotográfia iránt érdeklődő győriek részére hirdette meg pályázatát a győri könyvtár. Olyan alkotásokat vártak, amik a jelenben mutatják be a városrész életét, mindennapjait, ezért fontos kikötés volt, hogy 2020 után készült fotókat lehetett csak beküldeni.

Pécskai István 2022.06.21.

Különleges fotókon örökítették meg a győri folyókat

Izgalmas pályázaton vehettek részt az amatőr és profi fotósok Győrben. A Sport & Balance Rehabilitációs és Terápiás Központ a „Zöld város kialakítása III. – Vízparti rekreációs fejlesztések Győrben” című TOP-os projekt keretében hirdette meg a pályázatot, amelynek tematikája az volt, hogy „Mit jelentenek számunkra a folyók?”

Győr+ 2022.06.14.

Nemzetközi fotópályázat a győri egyetemen

Győr és az egyetemi élet szépségeit mutatták meg a Széchenyi István Egyetem nemzetközi hallgatói. Ecaudori, algériai és tunéziai fiatalt díjazott a zsűri a győri Széchenyi István Egyetem által a nemzetközi hallgatóknak első ízben meghirdetett fotópályázaton. A fiatalok azt mutatták meg, milyen az ő szemüvegükön keresztül Győr és az egyetemi élet.

Pécskai István 2021.10.22.

Díjazták fiatal munkatársunkat

Komoly elismerésben részesült Vig Norbert, a Győr+ Média fiatal fotósa. Munkatársunk nyerte a Győr750 Ifjúsági Fotópályázatot. Norbi rendkívül büszkén vette át a fődíjat Radnóti Ákos alpolgármestertől.

Hirdetés