Címke: formula student
Hirdetés
Győr+ | Horváth Márton 2023.03.08.

Nem lassít az Arrabona Racing Team: élre törne a győri csapat

Mindig izgalmas kérdés, mivel rukkol elő aktuális Formula Student-versenyautójának fejlesztésekor az Arrabona Racing Team. A győri Széchenyi István Egyetem hallgatói csapata az elmúlt években fokozatosan közelítette technológiában a világelitet, ami tavaly nyáron az eredményekben is tükröződött.

Ficsór Dávid 2022.11.26.

Formula 1-es mérnökök az egyetem rangos programján

A hétvégén zajlik Győrben az egyetem által már nyolcadik alkalommal megrendezett Formula Student Symposium. A Formula Student a világ egyik legelismertebb mérnökhallgatói versenysorozata, melyben világszerte több száz felsőoktatási intézmény csapata dolgozik azon, hogy olyan együléses versenyautót tervezzen, építsen, menedzseljen, ami a legjobban teljesít a különböző versenyszámokban.

Győr+ 2022.11.18.

SZE: világszerte ismert mérnökök adnak elő a Formula Student Symposiumon

A nemzetközi Formula Student-versenycsapatok mintegy 200 hallgatója vesz részt a győri Széchenyi István Egyetem által nyolcadik alkalommal megrendezett Formula Student Symposiumon november 25. és 27. között. A konferencia rangját mutatja, hogy elismert mérnökök tartanak majd előadásokat a fiataloknak, köztük olyanok is, akik a Forma–1-ben dolgoznak vagy dolgoztak.

Győr+ 2022.08.24.

Győri sikerek a Formula Student-sorozatban

Álomszerű szezont zárt az Arrabona Racing Team: a győri Széchenyi István Egyetem hallgatói csapata az osztrák és magyar sikerek után sem veszítette el remek formáját, és Németországan, az évad legnagyobb presztízsű versenyén is a dobogón végzett.

Győr+ 2022.08.01.

Történelmi ART-siker: második helyen végzett a győri csapat

A Széchenyi István Egyetem Formula Student-versenycsapata, az Arrabona Racing Team az intézmény SZEngine motorfejlesztő csapatával közösen versenyezve az összetettbeli 2. helyezést szerezte meg az egyik legrangosabb nemzetközi megmérettetésen, a Formula Student Austria versenyen, Spielbergben. A bravúros eredmény az eddigi legnagyobb sikere a csapatnak, amelynek tagjai ezzel jelezték: számolni kell velük a Formula Student mezőnyének elitjében.

Pécskai István 2022.06.09.

Bemutatták az Arrabona Racing Team új autóját

A Széchenyi István Egyetemen bemutatták az Arrabona Racing Team 2022-es, ART_09 névre keresztelt versenyautóját. Az intézmény tehetséges hallgatói a Formula Student nemzetközi mérnökversenyen méretik meg magukat.

Győr+ 2021.11.26.

Forma–1-es mérnöklegendák a campuson

Tizenhat ország mintegy négyszáz hallgatója vesz részt a Széchenyi István Egyetem által szervezett Formula Student Symposiumon a hétvégén. A konferencián olyan mérnöklegendák is tartanak előadást, akik korábban Forma–1-es csapatoknál dolgoztak.

Győr+ 2021.11.25.

Sikerre törnek az SZE hallgatói a Formula Student-versenyen

A Formula Student Symposium konferencia és a Formula Student online verseny 2021-ben is fontos mérföldkőként szerepel a nemzetközi hallgatói csapatok naptárában. A győri Széchenyi István Egyetemen tanulók számára is nagyon fontos a megméretés.

Hirdetés