Címke: foci
Hirdetés
Győr+ | Illusztráció: Ács Tamás 2023.03.03.

Feladta magát a sikkasztás miatt körözött, korábbi győri focista

Feladta magát a rendőrségen a 42 éves, korábbi kétszeres magyar válogatott csatár, akit egy 2021 júliusában elkövetett sikkasztás miatt köröztek. A Győri Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki ellene, de amint ezt T. Tibor meglátta, saját maga sétált be a rendőrségre.

Győr+ 2023.02.26.

Hazai pályán győzött a Gyirmót

A Merkantil Bank Liga NB II, 25. fordulójában vasárnap a Gyirmót hazai pályán fogadta a Kozármisleny csapatát. A győriek bezsebelték a három pontot.

Győr+ 2022.12.16.

Ki látja a focilabdát a pandák között?

A labdarúgó-világbajnokság idején milyen más tematikájú képrejtvény lehetne aktuálisabb, mint egy olyan, amelyben épp egy focilabdát kell megkeresni? Aki szeretné, ezzel is tesztelheti magát!

Győr+ 2022.11.26.

Nem bírt Argentínával Mexikó

A latin-amerikai országok csatájában Argentína győzedelmeskedett, hisz 2-0-ra legyőzte a mexikói csapatot a katari labdarúgó-világbajnokság C csoportjának második fordulójában.

Győr+ 2022.11.26.

Gondolná? Ez jár a meglepetést okozó szaúdi focistáknak!

Minden világbajnokság tartogat meglepetéseket, idén Katarban elsőként Szaúd-Arábia győzelme lepte meg a labdarúgás szerelmeseit, amikor a csapat 2-1-re legyőzte Argentínát. A diadal után nem kis ajándékkal gazdagodtak a szaúdi focisták.

Győr+ 2022.10.30.

Még mindig kiváló idegenben a Gyirmót

A labdarúgó NB II 14. fordulójában a Gyirmót FC legyőzte a Tiszakécske csapatát, így kiválóan teljesített továbbra is idegenben a győri csapat.

Hirdetés