Címke: foci
Hirdetés
Győr+ 2024.05.20.

Szenzációs hangulat, szurkolói mámor! Megcsinálta az ETO!

A labdarúgó NB II 33. fordulójának hétfő esti rangadóján a harmadik helyezett ETO FC Győr a második helyen álló Vasast fogadta. Elképesztő hangulatban, gólerős meccsen, szívvel küzdöttek a srácok, így megérdemelten húzták be a feljutási csúcsrangadót 3-2-re.

Győr+ 2024.05.17.

Skvarka a sorsdöntő mérkőzésekről

Komoly összecsapások előtt áll a Győri ETO FC. Az elmúlt időszakról, az új edzőről, de a Vasas elleni mérkőzésről is beszélt az együttes csapatkapitánya Michal Skvarka.

Győr+ 2024.05.12.

Bravúr Kisinyovban: kollégánk lett a legjobb kapus, ezüstérmes a magyar masters csapat! – VIDEÓ!

A kisinyovi Socca Masters Cup-on a fináléba jutott a Ziccer TrollFoci Sport Pub csapata, akik vasárnap nagy küzdelmet követően ugyan kikaptak a moldovai Geotermal együttesétől, ám az ezüst is gyönyörűen csillog, gratulálunk a fiúknak. Kiváltképpen kollégánknak, Ficsór Dávidnak, aki kapusként lenyűgöző teljesítményt nyújtott az egész tornán, nem véletlenül lett a legjobb!

Győr+ 2024.05.11.

Remek főpróba, látványos gólokkal

Simple Női Liga alapszakaszának utolsó mérkőzésén hölgyeink hazai pályán a Szekszárd gárdáját győzték le magabiztosan és készülhetnek a Ferencváros elleni bajnoki döntőre.

Győr+ 2024.03.17.

Idén először hazai pályán kapott ki a Gyirmót

Vasárnap teljes fordulót rendeznek a labdarúgó NB II-ben. A 25. forduló rangadóján a Vasas - Tóth Milán duplájával - Gyirmóton diadalmaskodott, így a győriek idén először kikaptak hazai pályán.

Fodor László 2024.03.07.

ETO – Honvéd az NB II-ben

Két nagymúltú, többszörös magyar bajnok csap össze a másodosztályú labdarúgóbajnokság soron következő fordulójában, az ETO FC hétfőn 20 órakor a Budapest Honvéd gárdáját fogadja. A Gyirmót Kazincbarcikán folytatná jó sorozatát.

Hirdetés