Címke: Európa-bajnokság
Hirdetés
Havassy Kata 2024.06.15.

Gulácsi, Fiola és Szalai a magyarok kezdőcsapatában

Marco Rossi szövetségi kapitány a tapasztalatot és a stabilitást szem előtt tartva Szalai Attilának és Fiola Attilának szavazott bizalmat a magyar labdarúgó-válogatott szombati kezdőcsapatában a Svájc elleni Európa-bajnoki rajton.

Venesz Klaudia 2024.06.14.

Kezdőrúgás!

Minden kétséget kizáróan nők és férfiak millióit fogja összehozni az elkövetkező hetekben Európa sportünnepe, a labdarúgó EB. A németországi kontinensviadalra mi is jobban figyelünk: nemzeti tizenegyünk az A csoportban küzd meg a továbbjutásért a német, a skót és a svájci válogatottal.

MTI 2024.06.14.

Apa, kezdődik! Pénteken indul az Eb!

Pénteken 21 órakor a skót és a házigazda német válogatott mérkőzésével megkezdődik a 17. labdarúgó-Európa-bajnokság, amelyen ismét – sorozatban harmadszor – szerepelhet a magyar együttes. Marco Rossi csapata szombaton lép először pályára. Az összes mérkőzést az M4 Sport közvetíti.

P. Csapucha Adrienn 2024.05.30.

Szurkoljunk együtt a válogatottnak: megnyílik Győrben az EB-terasz!

Június 14-én kezdődnek az Európa-bajnokság csoportmeccsei, a legnagyobb örömünkre a magyar válogatott részvételével, a srácok ugyanis fantasztikus játékukkal sorozatban harmadszor kiharcolták, hogy ott legyenek a kontinensviadalon. Mi győriek pedig közösen szurkolhatunk a labdarúgóknak, hiszen az egykori víziszínpad helyén megnyílik az EB-terasz. 28 négyzetméteres full HD kivetítőn élvezhetjük a mérkőzéseket, csak az üdvrivalgás ne maradjon el: Hajrá Győr, hajrá Magyarország!

Fodor László 2024.04.26.

Sportlövő siker: EB-re indul a Rába ETO tehetsége!

Laczik Dávid kijutott a júniusban Eszéken megrendezésre kerülő 25-50 méteres Európa Bajnokságra. A Magyar Sportlövő Szövetség elnöksége a közelmúltban megtartott válogató versenyek eredményei alapján az edzőbizottság javaslata alapján kedden jóváhagyta az EB-re utazó keretet.

Hirdetés