Címke: Európa-bajnokság
Hirdetés
Győr+ 2023.11.12.

Játék nélkül juthat ki az Eb-re a magyar válogatott?

Mint arról korábban a Győr+ Média is beszámolt továbbra is kérdéses, hol rendezik a csütörtökön esedékes Bulgária–Magyarország Európa-bajnoki selejtezőt. Az m4sport.hu azt írja, a bolgár szövetség legújabb megnyilvánulása szerint már az is kérdéses, egyáltalán lejátsszák-e a meccset.

Győr+ 2023.10.26.

Meccsre menne? Pénteken indul a jegyértékesítés!

Pénteken 10 órától lehet jegyet venni a magyar labdarúgó-válogatott november 16-án sorra kerülő, bolgárok elleni Európa-bajnoki selejtezőjére, amelyen a csapat bebiztosíthatja részvételét a jövő évi kontinensviadalon.

MTI 2023.10.25.

Foci-Eb: Több mint tíz millió jegyigénylés érkezett

Több mint tíz millió jegyigénylés érkezett az Európai Labdarúgó Szövetséghez (UEFA) a jövő évi, németországi Európa-bajnokságra. A szervezők szerdai tájékoztatása szerint tízszeres a túljelentkezés a csütörtökön 14 órakor záruló, első értékesítési szakaszban, ráadásul rengetegen akarnak csaló szoftverek révén belépőhöz jutni.

HAK 2023.10.14.

Ünneplés és csók Szoboszlai csukájára

A magyar válogatott a zsúfolásig telt Puskás Arénában Varga Barnabás és Sallai Roland góljával 2-1-re legyőzte a szerbeket, ezzel vezetik a csoportjukat. Ezek a száraz tények, ám ami a stadionon belül zajlott, az valami egészen fantasztikus volt: a csapat és a szurkolók egysége végérvényesen megbonthatatlanná vált! O. Jakócs Péter helyszíni fotói pedig magukért beszélnek!

Nagy Roland 2023.10.14.

Oda-vissza megverte a magyar válogatott a szerbeket!

A csoportjában éllovas magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte szombaton a vendég szerb csapatot Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, így ha kedden Litvániában is begyűjti a három pontot, akkor kijut a jövő évi, németországi kontinenstornára.

Szerző és fotó: Nagy Roland 2023.10.14.

Magyarország-Szerbia: futball-láz a Puskás Arénában

Az Európa-bajnoki selejtező csoport két favoritjának összecsapását a Magyarország-Szerbia rangadót óriási várakozás előzte meg. A szerbeknél ez elsősorban a Belgrádban hazai pályán elszenvedett vereségért, a közvélemény által szinte kikövetelt revans miatt volt érezhető, míg Magyarországon újabb győzelemre, és futballünnepre készültek a válogatott szurkolói. A körítés is ehhez méltó. Telt ház, gyönyörű szurkolói koreográfia, fantasztikus hangulat várta a csapatokat.

MTI 2023.10.14.

Újabb válogatottak csatlakozhatnak a mezőnyhöz

A vasárnapi mérkőzésekkel már a nyolcadik játéknap kezdődik meg a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozatban, és várhatóan több válogatott csatlakozik majd a németországi kontinensviadal mezőnyéhez.

Hirdetés