Címke: ETO Akadémia
Hirdetés
Győr+ 2021.07.17.

Kerkez két gólt is szerzett a Milanban

Az ETO Akadémián nevelkedő szerb-magyar állampolgárságú Kerkez Milost február elején igazolt le az AC Milan labdarúgó csapata, szombat este pedig bemutatkozhatott a felnőttek között, ráadásul két gólt is szerezve.

Győr+ 2021.07.07.

Továbbra is bíznak a volt győri kapusban

Onódi Ákos személyében, egykori ETO-akadémista kötött profi szerződést a világ egyik legerősebb bajnokságában, az angol Premier League-ben szereplő Aston Villa csapatával. A fiatal hálóőr 5 évre kötelezte el magát a birminghami csapathoz.

Győr+ 2021.04.02.

Az ETO nyerte a városi derbit

Ahogy arról korábban mi is írtunk, a DAC Nádorváros és az ETO Akadémia csapott ma össze a megyei első osztályú labdarúgú bajnokságban. Sima eredmény született, a végén a zöld-fehérek örülhettek.

Győr+ 2021.02.08.

Spanyol szakember érkezett az ETO Akadémiához

A Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia új szakmai igazgatója, Héctor Martínez Quijeiro jelentős nemzetközi tapasztalattal érkezett Győrbe, hogy még magasabb szintre emelje az akadémián folyó szakmai munkát.

Győr+ 2021.02.01.

ETO-akadémistát szerződtetett az AC Milan

Vasárnap este nemcsak a Pécs elleni bajnoki találkozó miatt volt izgalom az ETO FC háza táján, a háttérben ugyanis kemény tárgyalások zajlottak egy átigazolási ügyben, amelynek lezárultával, egy szenzációs bejelentésről adott hírt a győri klub: Kerkez Milos az AC Milan labdarúgója lett!

Sándor Szigeti 2020.08.06.

Győrben is új lehetőségeket teremtett az akadémiai rendszer

Idén januártól állami támogatással, kiemelt akadémiaként folytatódik a munka a nagy múltú győri női kézilabda utánpótlásban. A programnak köszönhetően az U15-ös korosztálytól kezdve minden csapatot komplett szakmai stáb segít az Audi ETO KC-nál, több az edzőtáborozási lehetőség, és tovább javultak a már eddig is kiváló személyi- és tárgyi feltételek. Ilyen háttérrel a cél nem is lehet más, minthogy minél több NB I-es, és válogatott játékos kerüljön ki Győrből a jövőben is.

Győr+ 2020.07.23.

ETO Akadémia a Megyei I-ben

ETO Akadémia néven indul második csapat a Megyei I. osztályban. A cél, hogy az Akadémiáról kikerülő játékosok megismerkedjenek a felnőtt futballal.

Hirdetés