Címke: ételek
Hirdetés
Győr+ 2023.09.21.

Panír, a Győr+ TV főzőműsora – Csáky sertésszűz dödöllével

A Csáky rostélyost a Panír séfje most újragondolta. A marhahúst felváltotta a sertésszűz, így az étel elkészítése sokkal gyorsabb és egyszerűbb. Ráadásul a lecsónak még mindig szezonja van, ezért mindenképpen aktuális a magyar gasztronómia egyik kissé elfelejtett fogása.

Csollán Tamara 2023.09.07.

 Panír: cheddar sajtos csirkemell jázmin rizzsel 

Nem véletlenül népszerű a csirkemell, hiszen ezerféleképpen el lehet készíteni. A Panírban séfünk egy-két pofonegyszerű megoldással dobja fel ezt a fogást, amit érdemes kipróbálni. Ráadásul a hétköznapok rohanásában, mindössze 15 perc alatt megfőzhető ez az étel.

Havassy Anna Katalin 2023.08.11.

„Győr legfinomabb hamburgereit szeretnénk elkészíteni!”

A hamburger egy olyan étel, amit ha valaki szeret, egyszerűen képtelenség megunni. Persze ehhez elengedhetetlen, hogy gusztusos és finom legyen, na meg lehetőleg kísérje valami kellemes fantáziavilág, életérzés is. Győr legújabb burgerezőjében Mátyás Attiláék minden téren a maximumra törekednek, s igazán baráti szendvicsekkel és hangulattal várnak mindenkit.

Kárpát Zsolt 2023.08.10.

Sertéskaraj Budapest raguval 

A lecsószezonban Koksza séf sem megy el a finom magyar alapanyagok mellett, és a 80–as évek magyar „sztárételét”, a Budapest ragus karajt készíti el. Ennek a fogásnak a lelke a friss paradicsom, a paprika és a hagyma. A lecsó szerelmesei egészen biztos, hogy imádni fogják ezt az ételt.

Havassy Anna Katalin 2023.07.15.

Még az álmait is bepanírozza a fiatal győri szakács

Ha a szívünkre tesszük a kezünk, akkor ugye, hogy bevalljuk, hogy nem lehet rántotthús nélkül élni?! Nos, ezt vallja Varga Gergely is, aki a belvárosi Panír Bisztró tulajdonosa és szakácsa. Őszinte, céltudatos és hisz a minőségi magyar konyha erejében. Vele beszélgettünk álmokról, panírról, olajról, rántott húsokról és a minőségi vendéglátásról.

Bajzát Zsuzsi 2023.07.07.

Könnyű nyári ételek a dietetikus ajánlásával

A kánikulában rengeteget beszélünk a megfelelő folyadékbevitelről, és arról, hogy ilyenkor érdemes kímélni a szervezetünket a nehéz ételektől. De vajon mi a jó választás, és mennyi az annyi, ha vízivásról van szó? Ennek jártunk ma utána a Győr+Reggeliben.

Kárpát Zsolt 2023.01.31.

Négykezes séfvarázslat Győrben

Felejthetetlen gasztronómiai élmény részesei lehettek mindazok, akik megízlelhették Mészáros Ádám menüsorát. A két Michelin-csillagos séf Győr egyik éttermében, a házigazda konyhafőnökkel közösen készített egy 6 fogásos különleges borvacsorát.

Hirdetés