Címke: ételek
Hirdetés
Győr+ 2024.02.01.

Farsangi mini fánk

A farsangi időszak egyik kedvenc édessége a fánk. A finomságot sokféleképpen elkészíthetjük, legismertebb a szalagos változata.

Győr+ 2024.01.18.

Panír: készítsünk pasta all’arrabbiata-t!

Egy igazi tradicionális olasz tészta kerül a Panír középpontjába. Egyszerű és könnyen elérhető alapanyagokból áll össze a mediterrán fogás. Egy kis fokhagyma, paradicsom, friss petrezselyem és jóféle tészta, és szinte már is kész a pasta all'arrabbiata.

Csollán Tamara 2023.11.16.

Muszakát készített a Panír séfje!

A Panír nem csak a magyar konyha, de külföldi gasztronómia jellegzetes ételeit is bemutatja. A muszaka egy tartalmas és ízletes rakott finomság, ahol a mediterrán és a keleti ízek találkoznak. Ráadásul a padlizsánnak valamint a zöldségeknek köszönhetően a muszaka egy igazi vitaminbomba.

Csollán Tamara 2023.11.03.

Novemberben is Panírozunk!

Novemberben a népszerű külföldi konyhák nemzeti ételei is megjelennek a Panír című gasztronómiai magazinunkban. Török, olasz, arab és egyéb finomságokból is ad ízelítőt Kovacsics „Koksza” István konyhafőnök.

Csollán Tamara 2023.11.02.

Panír: tárkonyos csirkeragu leves

Ha szeretjük a leveseket, ez az adás, most nekünk szól! A Panír séfje ezúttal egy tartalmas tárkonyos csirkeragu levessel készült.

Kárpát Zsolt 2023.10.19.

Panír: Tenger gyümölcsei spagetti  

A tengerparti hangulatot idézi meg Koksza séf ezzel az étellel. Ráadásul könnyű dolgunk van, hiszen ma már nem gond beszerezni a hozzávalókat. A tengeri herkentyűkből szerencsére szinte minden élelmiszerüzletben nagy a választék, amit kedvünk szerint variálhatunk.

Győr+ 2023.09.21.

Panír, a Győr+ TV főzőműsora – Csáky sertésszűz dödöllével

A Csáky rostélyost a Panír séfje most újragondolta. A marhahúst felváltotta a sertésszűz, így az étel elkészítése sokkal gyorsabb és egyszerűbb. Ráadásul a lecsónak még mindig szezonja van, ezért mindenképpen aktuális a magyar gasztronómia egyik kissé elfelejtett fogása.

Csollán Tamara 2023.09.07.

 Panír: cheddar sajtos csirkemell jázmin rizzsel 

Nem véletlenül népszerű a csirkemell, hiszen ezerféleképpen el lehet készíteni. A Panírban séfünk egy-két pofonegyszerű megoldással dobja fel ezt a fogást, amit érdemes kipróbálni. Ráadásul a hétköznapok rohanásában, mindössze 15 perc alatt megfőzhető ez az étel.

Havassy Anna Katalin 2023.08.11.

„Győr legfinomabb hamburgereit szeretnénk elkészíteni!”

A hamburger egy olyan étel, amit ha valaki szeret, egyszerűen képtelenség megunni. Persze ehhez elengedhetetlen, hogy gusztusos és finom legyen, na meg lehetőleg kísérje valami kellemes fantáziavilág, életérzés is. Győr legújabb burgerezőjében Mátyás Attiláék minden téren a maximumra törekednek, s igazán baráti szendvicsekkel és hangulattal várnak mindenkit.

Hirdetés