Címke: ételek
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2024.03.14.

Panír, a Győr+ TV főzőműsora – Sárgarépa muffin

Nem véletlenül lett népszerű Magyarországon is a muffin. Az egyszerű édességnek számos változata van. Csokoládédarabokkal, gyümölcsökkel is feldobhatjuk a jól bevált receptet. Koksza séf most egy sárgarépás változatot mutat be a Panírban.

Győr+ 2024.02.29.

Panír, a Győr+ TV főzőműsora – Aranygaluska vanília sodóval

Sokunk gyerekkori kedvencének elkészítését mutatjuk meg, ami egy hamisítatlan magyar étel. Bár az aranygaluska időigényes a kelesztés miatt, mégis megéri a fáradságot. Ráadásul Koksza séf a diót pekándióra cserélte, ami még ízletesebbé teszi édességünket.

Győr+ 2024.02.01.

Farsangi mini fánk

A farsangi időszak egyik kedvenc édessége a fánk. A finomságot sokféleképpen elkészíthetjük, legismertebb a szalagos változata.

Győr+ 2024.01.18.

Panír: készítsünk pasta all’arrabbiata-t!

Egy igazi tradicionális olasz tészta kerül a Panír középpontjába. Egyszerű és könnyen elérhető alapanyagokból áll össze a mediterrán fogás. Egy kis fokhagyma, paradicsom, friss petrezselyem és jóféle tészta, és szinte már is kész a pasta all'arrabbiata.

Csollán Tamara 2023.11.16.

Muszakát készített a Panír séfje!

A Panír nem csak a magyar konyha, de külföldi gasztronómia jellegzetes ételeit is bemutatja. A muszaka egy tartalmas és ízletes rakott finomság, ahol a mediterrán és a keleti ízek találkoznak. Ráadásul a padlizsánnak valamint a zöldségeknek köszönhetően a muszaka egy igazi vitaminbomba.

Csollán Tamara 2023.11.03.

Novemberben is Panírozunk!

Novemberben a népszerű külföldi konyhák nemzeti ételei is megjelennek a Panír című gasztronómiai magazinunkban. Török, olasz, arab és egyéb finomságokból is ad ízelítőt Kovacsics „Koksza” István konyhafőnök.

Csollán Tamara 2023.11.02.

Panír: tárkonyos csirkeragu leves

Ha szeretjük a leveseket, ez az adás, most nekünk szól! A Panír séfje ezúttal egy tartalmas tárkonyos csirkeragu levessel készült.

Kárpát Zsolt 2023.10.19.

Panír: Tenger gyümölcsei spagetti  

A tengerparti hangulatot idézi meg Koksza séf ezzel az étellel. Ráadásul könnyű dolgunk van, hiszen ma már nem gond beszerezni a hozzávalókat. A tengeri herkentyűkből szerencsére szinte minden élelmiszerüzletben nagy a választék, amit kedvünk szerint variálhatunk.

Győr+ 2023.09.21.

Panír, a Győr+ TV főzőműsora – Csáky sertésszűz dödöllével

A Csáky rostélyost a Panír séfje most újragondolta. A marhahúst felváltotta a sertésszűz, így az étel elkészítése sokkal gyorsabb és egyszerűbb. Ráadásul a lecsónak még mindig szezonja van, ezért mindenképpen aktuális a magyar gasztronómia egyik kissé elfelejtett fogása.

Hirdetés