Panír: Töltött káposzta
A Panír séfje, egy olyan tradicionális magyar ételt készít el, ami nem hiányozhat karácsonykor az asztalról.
A Panír séfje, egy olyan tradicionális magyar ételt készít el, ami nem hiányozhat karácsonykor az asztalról.
A legtöbben csak savanyúság formájában ismerik és fogyasztják a céklát, pedig számos elkészítési módja van ennek a vitamindús zöldségnek. Édeskés ízét remekül lehet párosítani különböző húsételekhez, miközben szervezetünket fontos ásványi és nyomelemekkel tölti fel. A karácsonyi asztalon is kiválóan megállja a helyét, így egészséges és finom köretet tudunk biztosítani vendégeinknek.
A régi időkben igazi téli csemegének számított az alma és a dió, elképzelhetetlen volt nélkülük a karácsonyi asztal. Ma, amikor a világ túlsó felén megtermő gyümölcsök bőséges választékával találjuk szembe magunkat az üzletekben, kissé megkopott a varázsuk. Pedig rosszul tesszük, ha lemondunk róluk. Kétségtelen előnyeik közé tartozik, hogy könnyen beszerezhetők és rengeteg pozitív élettani hatásuk van.
Ahogy közelednek az ünnepek, egyre több háziasszony fejében fordul meg a kérdés, hogy mi legyen a karácsonyi menü.
Hogyan kell elkészíteni egy igazán jó steaket? Ezt mutatja meg nekünk a Panír séfje.
A panír séfje ennél az ételnél elszakad a hétköznapi hozzávalóktól. Megmutatja, hogyan kell elkészíteni a tökéletes polipot.
Az édesszájúaknak kedvez a Panír séfje, aki egy pofonegyszerű nutellás finomságot dob össze.
A magyar konyha egyik nagy klasszikusát készíti el a Panír séfje.
Ezzel az étellel távol keleti ízeket idézi meg a Panír séfje.
A megunhatatlan spagettinek egy mediterrán változatát készíti el a Panír séfje, Kovacsics „Koksza” István.