Címke: energiaválság
Hirdetés
MTI 2023.06.07.

A kormány háborús időben is megvédi a magyar családokat

A kormány háborús időben is megvédi a magyar családokat: a jövő évi költségvetésben a háború és az azzal járó rendkívüli kiadások ellenére is 3300 milliárd forintot fordít a családtámogatásokra és a családi adókedvezményekre - közölte a kormányszóvivő szerdán a kormány hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videónyilatkozatában.

Győr+ 2023.06.02.

Orbán: a háború nagyon durva fázisába lépett!

Péntek reggel a Kossuth Rádió reggeli műsorában vendégeskedett Orbán Viktor. A miniszterelnök a költségvetés mellett elsősorban a háborúról és annak hatásairól beszélt, rámutatva a többi között az energiaválság következményeire. A kormányfő úgy véli a háború nagyon durva fázisába lépett.

Mireider Máté 2023.04.20.

Rekordmennyiségű geotermikus hőt termeltek tavaly Győrben

A három termelő és két visszasajtoló kútból, a Bőnyi Hőközpontból és a mintegy 17 km hosszú geotermikus hőszállító rendszerből álló Győri Geotermikus Rendszer az elmúlt évben rekordmennyiségű, több mint 1 millió GJ hőenergiát termelt, melynek két legnagyobb felhasználója Győr városa és az Audi Hungaria Zrt. Ennek alkalmából Gyimóthy Dénes, a PannErgy Nyrt. igazgatótanácsának elnöke emlékplakettet adott át dr. Dézsi Csaba Andrásnak, Győr város polgármesterének, Alfons Dintnernek, az Audi Hungaria igazgatósága elnökének és Németh Zoltánnak, Győr-Moson-Sopron Vármegye Közgyűlése elnökének.

Szöveg és fotó: Kárpát Zsolt 2023.03.30.

Bővíti szolgáltatásait a VOSZ

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei VOSZ csütörtökön Győrben tartotta fórumát és beszámolóját. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége ebben az évben ünnepli alapításának 35. évfordulóját. A rendezvényen Eppel János elnök felvázolta a következő hónapok legjelentősebb fejlesztéseit.

Szigeti Sándor 2023.03.09.

„Ha rossz lenne az év, majd jót csinálunk belőle”

Süveges Attila 2011 óta vezeti a Márka önkiszolgáló éttermet Győr belvárosában és a nehezebb időszakokra kihívásként tekint. Nem csak arról kérdeztük, hogyan vészelték át a covid-lezárásokat és milyen megoldást találtak az elszálló rezsiköltségekre, hanem arról is, meddig tarthat az élelmiszerárak rekord-drágulása.

Hirdetés