Címke: emlék
Hirdetés
Pécskai István 2023.07.20.

Ma lenne 44 éves Fehér Miklós

Ma ünnepelné a 44. születésnapját Fehér Miklós, az ETO FC korábbi futballistája. A tragikus sorsú csatár 2004 januárjában, a Benfica portugál bajnoki mérkőzésén szerepelve vesztette életét.

Szöveg és fotó: Győr+ Média 2023.03.17.

A Szilas borral ápolják Csollány Szilveszter emlékét

Tavaly januárban hunyt el Csollány Szilveszter olimpiai-, világ- és Európa-bajnok tornászklasszis. Sike Tamás borász számára különösen fájdalmas volt a legenda elvesztése, hiszen Csollány nemcsak a barátja, hanem a keresztfia is volt. A tornász emlékére született meg a Szilas bor, amellyel a sportoló régóta vágyott álmát valósították meg. Sike Tamásékat az emlékezés mellett a jótékonykodás is motiválta: a bor értékesítéséből befolyt összeggel ugyanis Csollány családját támogatják.

Pécskai István 2023.02.03.

Tizennyolc éve hunyt el Kulcsár Anita

Tizennyolc éve már, hogy mindössze 28 esztendősen, tragikus közúti balesetben elhunyt Kulcsár Anita, az ETO korábbi világklasszis kézilabdázója.

Havassy Anna Katalin 2021.12.23.

Ács néni megmutatta mik az igazi karácsonyi értékek

A karácsony napjainkban már többnyire az üzletről, az ajándékokról, a szállodákról és a mértéktelenségről szól. Belehajszol minket a világ egy életmódba, amit nem is biztos, hogy akarunk. Csak sodor minket és a végére kiégünk. Vannak azonban olyan emberek, akikkel a találkozások valamit örökre megváltoztatnak. Sajnos a legtöbbjük nincs már velünk, de ilyenkor talán egy kicsit még többet gondolunk rájuk...

Földvári Gabriella 2021.02.20.

Győrben forgott Az aranyfej

Az aranyfej az első közös amerikai–magyar koprodukcióban készített, egész estés, színes játékfilm volt, melyet Győrött, Esztergomban, Visegrádon, Szentendrén és Budapesten, valamint Londonban forgattak 1963-ban. Filmtörténeti érdekesség, és ma már kortörténeti dokumentum is több szempontból.

Győr+ 2021.02.07.

Mindenkit megrázott a fiatal énekes tragikus halála

Ahogy arróla szomorú hírről mi is beszámoltunk, súlyos betegségben, 29 éves korában elhunyt az AWS zenekar énekese, frontembere, Siklósi Örs. A hírt nehéz elhinni, a felfoghatatlant megérteni. Örs barátai, pályatársai is megtörten emlékeznek a rendkívüli tehetséges zenészre.

Hirdetés