Címke: Eltűnt Prospectíve
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.09.07.

Ismét segítettek a győri eltűntkeresők

Többször hírt adtunk már arról, hogy győri eltűntszemély-kereső csoportok a jótékonyságból is kiveszik a részüket. A Prospectíve csapata most az iskolakezdést szerette volna könnyebbé és szebbé tenni a Bagolyvár Gyermekotthon Győr lakói számára.

Szerző és fotó: Havassy Anna Katalin 2023.06.24.

„Szenvedélyem másoknak segíteni” – beszélgetés Forrás Eszter eltűnt személy keresővel

Az eltűnt személyekre a figyelmet hazánkban leginkább Incze Zsuzsa, a Csellengők című műsorával hívta fel, amely rávilágított: egyre nagyobb méreteket ölt az otthonról elkóborlás, amelynek sajnos számos oka van. Forrás Esztert is mindig megdöbbenti, ha hallja a statisztikákat. Ő és csapata, a Prospective Eltűnt Személy Kereső Civil Önkéntes Csoport segítene szeretne, hogy jobb irányba haladjon a világ…

Havassy Anna Katalin 2023.06.14.

Újra gyermeknapot varázsoltak a győri Anya- Csecsemő- és Gyermekotthonba

Igaz, hogy az idei gyermeknap már elmúlt, viszont arra, hogy a mosolyt csaljunk a legkisebbek arcára, mindig lehet alkalmat találni. Így volt ez június 13-án késő délután is a Szent Imre úti Anya- Csecsemő- és Gyermekotthonban, ahol egy igazán kellemes hangulatú találkozó kerekedett, jószívű emberek jóvoltából.

HAK 2023.05.17.

Mosonmagyaróváron találták meg Dávidot

Ahogy arról korábban portálunk is az elsők között beszámolt, május 15-én Győrből eltűnt K. Dávid. Az összefogás ereje ismét megmutatkozott, hiszen szerda reggel épségben előkerült Dávid, akit Mosonmagyaróváron az autójában találtak meg.

Hirdetés