Címke: előrejelzés
Hirdetés
Győr+ 2024.03.19.

Fagyosan indult a nap

Kedden naposabb és felhősebb tájak és időszakok váltják egymást. Számottevő csapadék sehol sem várható. Az északias szelet többfelé élénk, keleten, északkeleten erős lökések kísérhetik. Napközben 8-12 fokot mérhetünk.

Győr+ 2024.02.28.

Továbbra sem jön lehűlés

Szerdán változóan felhős-napos időben lesz részünk, több felhő még mindig a nyugati tájak fölött lehet. A felhők nagy része magas szintű felhőzet lesz. Kisebb eső, zápor csak elvétve alakulhat ki. Csupán néhol élénkülhet meg a szél. A csúcshőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

Győr+ 2024.02.23.

Esős, szeles péntek, de mi vár ránk hétvégén?

Pénteken felhős, borongós időben lesz részünk, és sokfelé kell számítani esőre, keleten helyenként záporok is kialakulhatnak. A délies szél élénk, erős lesz, de reggel a Bakony térségében akár viharos széllökések is előfordulhatnak. Délután 9 és 18 fok között alakul a hőmérséklet, délkeleten és délen mérhetjük a magasabb értékeket.

Győr+ 2024.02.14.

Szerdán már nem korbácsol akkora hullámokat a szél

Egy hidegfront kavart viharos szelet a fél országban még kedden, a Balaton vizét közel 80 km/órás széllökés mozgatta. Újabb front szerdán nem jön, a szél csillapodik, mérsékelt lesz, ami napos, száraz idővel társul.

Hirdetés