Hirdetés
Címke: divat
Hirdetés
hirdetés
Győr+ 2021.10.11.

6 sminktrend 2021 őszére

2021 őszén a fő divat a karantén idején megszokott minimalista smink és az élénk elemek lassú visszatérése közötti egyensúly lesz. Lássuk, milyen sminkkel leszünk a legdivatosabbak!

Tóth Vivien 2021.09.07.

Kabátvásárlási kisokos – testalkatok szerint!

Habár a délutáni hőmérséklet még inkább emlékeztet a nyárra, a reggeli és esti hőérzet megkívánja már a kabát viselését. Ha te is most gondolkozol egy új darab beszerzésén, akkor cikkünk segítségével könnyebb lesz a vásárlás, hogy az alkatodra melyik fazon illik a legjobban.

Tóth Vivien 2021.08.31.

Divat a testékszer a győriek körében

Egyre több fiatal készíttetett testékszert az elmúlt öt évben, így ezúttal annak jártunk utána, mik a jelenlegi piercingtrendek a győriek körében. Az egyik helyi szalonban választ is kaptunk kérdéseinkre.

Ihász Nóra 2021.07.13.

Selena Gomez a természetesség mellett kampányol

Selena Gomez a világ egyik legsikeresebb énekesnője, és ismertségével ezúttal arra szeretné ráirányítani az emberek figyelmét, hogy fogadjuk el és szeressük a testünket.

Ihász Nóra 2021.07.06.

Így készíthetjük fel lábainkat a miniszoknyaszezonra

A rekkenő hőségben sokkal nagyobb lelkesedéssel választjuk ki gardróbunkból a libbenő, lenge szoknyákat, mint az itt-ott szorító, sok esetben rugalmatlan anyagú nadrágokat. Ahhoz, hogy maximális önbizalommal nyúljunk a mini- és midiszoknyákhoz, összeszedtünk néhány tippet, hogy mikkel is frissíthetjük fel lábainkat.

Szigethy Teodóra 2021.05.24.

Kövessük a fenntartható divatot!

A Győr+ Média szerkesztőségének több tagja vállalta, hogy saját bőrünkön mutatjuk be, hogyan mozdulunk meg a fenntartható divatért. Tartunk vásárlásmentes időszakokat, amiknek kezdetéről, nehézségeiről, akadályáról, végül eredményeiről hírt adunk. Kísérletezünk kapszulagardróbbal, valamint cserebere-alkalmakkal.

Győr+ 2021.05.10.

Gyakrabban vásárolunk divatcikket az interneten

A koronavírus-járvány hatására a magyarok több mint fele nagyobb gyakorisággal rendelt ruházati cikkeket az interneten az elmúlt 12 hónapban, mint korábban, valamint akik ebben az időszakban tapasztalták meg az online vásárlás előnyeit, azok a járványhelyzet megszűnése után is többet terveznek vásárolni webáruházakban.

Szigethy Teodóra 2021.05.04.

Mi az a fenntartható divat? Kipróbáljuk!

Akik a fenntartható divatot szeretnék követni, a tiszta, biztonságos, tisztességes, átlátható és elszámoltatható divatiparért próbálnak tenni, valamint óvni szeretnék a bolygót, amire születtünk. De mit is jelent a fenntartható divat, és miért jött létre? Mint felhasználó, vásárló, hogyan tudok tenni a mozgalom célja érdekében?

Havassy Anna Katalin 2021.02.19.

Muszájból, de divat lett a maszk

A maszk egy kötelező mindennapi darab lett, amit lehet szeretni vagy utálni, egy biztos: el kell viselni. Akkor már miért ne tegyük úgy, hogy mindenkinek jobb legyen? Szóval a divat a maszkokat is utolérte.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat