Címke: divat
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.07.16.

Győrben nyitna üzletet a „cápás” táskadizájner

Mitter Anna Róza nem csak személyében bájos teremtés, hiszen kezei közül iszonyatosan cuki és kreatív, dizájnos termékek kerülnek ki. Ráadásul a divat iránt érdeklődők tanulhatnak is tőle egyedi, bőrös élmény-workshopjain. Tehetségét a Cápák között című műsorban Tomán Szabina is felismerte, de az igazi siker és hírnév már a kezdetek óta töretlen.

hirdetés
Győr+ 2023.05.08.

Az ideális női kabát a tavaszi szezonra

Most, hogy végre jobb az idő és búcsút inthetünk a hosszú és borongós télnek, itt az ideje, hogy elrakjuk az összes téli kabátunkat és vásároljunk egy kényelmes női kabátot a széles választékból. Azonban a ruhatárunk felfrissítése a változó évszakra nem olyan egyszerű, mint levenni a fogasról egy régi kabátot. A változékony tavaszi időjáráshoz való öltözködés köztudottan trükkös – az előrejelzés a hidegről és az esősről, a melegről – pillanatok alatt változhat, így a legjobb tavaszi női felsőruházatok lesznek azok, amelyek kényelmet adnak és ha szükséges melegen tartanak.

Szerző és fotó: Németh Boglárka 2023.03.05.

Tavaszi gardróbcsere az Ökosikken

A győriek minden évszakban igyekeznek környezetbarát módon kapcsolódni a divatiparhoz. A Muszáj Természetvédelmi Koordinációs Egyesület ezért a belvárosi kávézókkal összefogva minden évszakban igyekszik megszervezni az Ökosikk nevű eseményt. A rendezvény célja, hogy a résztvevők úgy frissíthessék fel gardróbjukat, hogy közben jól is érezzék magukat, ráadásul a "zöld vásárral" még a környezetükért is tesznek.

Németh Boglárka 2023.03.04.

Vasárnap vár az ÖKOSIKK!

Ahogy arról korábban már a Győr+ Média is beszámolt, március 5-én vasárnap rendezik a tavaszi ÖKOSIKK-et a győri belvárosban. Válogassuk át a szekrényeket, és a már megunt, kinőtt, de tökéletes állapotban lévő ruhákat és kiegészítőket vigyük el a négy helyszín egyikére!

J. Kovács Andrea 2023.02.27.

Ökosikk a belvárosban

Sokan nem is sejtik, hogy a ruhaipar az egyik legkörnyezetszennyezőbb iparág a világon. Herman Etelkával, a Környezetvédelmi Osztály vezetőjével jártuk körül a témát.

Bodrogi Sára 2022.12.20.

Ünnepi frizuraötletek

Szeretjük megadni a módját az ünneplésnek, sokan a karácsonyi frizurájukat is gondosan megtervezik, a gyerekek különösen imádják, ha varázslatos hajkoronájuk lehet ilyenkor. Hoztunk egy kis inspirációt!

Győr+ 2022.12.07.

Dekorációs trendek idén karácsonykor

A divat változik, ahogy az is, épp milyen karácsonyi dekorációs irányvonalat kapnak fel, s követnek az emberek. Nézzük csak, idén mi az ünnepi trend!

Szerző és fotó: Németh Boglárka 2022.11.09.

Győri az év tervezője

Tánczos Anita, győri divattervező lett az év tervezője az október végén rendezett III. Fashion Shown. A zsűrinek a shown be kellett mutatni a kollekciót, valamint a korábbi termékeket is, mindezekhez pedig branding dokumentációt is kellett készíteni. Tánczos Anita márkájával a senior kategóriában lett a befutó, őszi-téli kollekciójával diadalmaskodott, melynek fő elemei a fekete és az arany színek voltak.

Győr+ 2022.10.27.

Formabontó formaruhák a campuson

Elkészült az egyetemi ruhakollekció, amelynek viselésével a hallgatók, az oktatók, a munkatársak és az intézményben végzett alumnik kifejezhetik a győri Széchenyi István Egyetemhez tartozásukat. A minőségi termékek egyelőre online webshopon keresztül vásárolhatók meg, de hamarosan az egyetemi jegyzetboltban is megtalálhatók lesznek.

Ihász Nóra 2022.09.30.

A second hand szeptember csak a kezdet!

Az első őszi hónap utolsó napjával nem kell, hogy véget érjen az úgynevezett second hand szeptember kampány lényege, miszerint a másodkézből való vásárlással rengeteget tehetünk környezetünkért. Mit is jelent pontosan az akció, és hogyan csatlakozhatunk hozzá, ha tudatosabb öltözködési és ruhavásárlási szokásokat szeretnénk kialakítani?

Hirdetés