Címke: divat
Hirdetés
Ihász Nóra 2022.09.30.

A second hand szeptember csak a kezdet!

Az első őszi hónap utolsó napjával nem kell, hogy véget érjen az úgynevezett second hand szeptember kampány lényege, miszerint a másodkézből való vásárlással rengeteget tehetünk környezetünkért. Mit is jelent pontosan az akció, és hogyan csatlakozhatunk hozzá, ha tudatosabb öltözködési és ruhavásárlási szokásokat szeretnénk kialakítani?

Győr+ 2022.09.23.

Öltöny-összhang: a vőlegények is elismerő pillantásokra vágynak

A legtöbb jegyespár számára nagy fejtörést okoz, hogy milyen legyen a vőlegény öltönye. Az aktuális trendek, stílusirányzatok figyelembevétele mellett az a legfontosabb, hogy az összhatás önazonos legyen! Többek között ebben nyújt kiváló segítséget a Carlo Benetti üzlet csapata.

P. Csapucha Adrienn 2022.08.05.

A magyar divat szimbolikus szépségei

A magyar divat nagy utat járt be az elmúlt időszakban. Egyre nagyobb nemzetközi hírnevet szereztek a hazai tervezők, ráadásul a fenntarthatóság is egyfajta követendő példává vált. Nem beszélve a hagyományőrzésről, a népi motívumok színesen ékesítik a mai egyedi, ám hordható viseleteket. Ez különösen igaz a győri tervezőre, aki bár üvegművészként kezdte, ma már a hazai divat megkerülhetetlen, különleges egyénisége. Németh Hajnal Aurora viselet világa régi-új utakat nyit a divattörténelemben.

P. Csapucha Adrienn 2022.07.09.

Különleges akár a kagyló

A Clam jelentése nem más, mint kagyló, de aki egy kicsit is jártas a divatvilágban már tudja, hogy egy fantasztikus, hazai ékszermárka neve is összeforrt ezzel az egyszerű, ám annál hangzatosabb angol szóval. A brand megálmodójának, Varga Reninek csodás kiegészítői a sztárokat is elvarázsolták.

J. Kovács Andrea 2022.05.13.

Ruhabörze kicsit másképp

Néhány órára turivá változik jövő szombaton a Rómer Ház, ahová azokat a nőket várják, akiknek a ruhákon kívül a környezet védelme is szívügyük. A Gardrób Garden névre keresztelt ingyenes rendezvényen lehet ismerkedni, csevegni és még az sem kizárt, hogy kincsekre bukkanunk.

Ihász Nóra 2022.04.14.

Mi tesz egy fehérneműt fenntarthatóvá?

Amikor fenntartható divatról beszélünk, sokaknak villan be a kép egy biopamut pólóról, egy lenvászon nadrágról, vagy épp egy vintage/second hand üzletben talált, különleges kincsről. De mi a helyzet a ruhatárunk egyik legalapvetőbb és legfontosabb alkotóelemével, a fehérneművel?

Földvári Gabriella 2022.03.04.

Magyar viseletért díjat kapott a győri lány

Németh Hajnal Auróra négyszeres Hungarikum-díjas ipar- és képzőművész Magyar Viseletért díjat vehet át március 3-án a fővárosi Józsa Judit Galériában.

Földvári Gabriella 2022.02.19.

Egyedi stílus és kapszulagardrób

Komáromi Mónika stílusos személyiségfejlesztőt kértük meg, segítsen eligazodni a tavaszi divatirányzatok között és mutassa be az ideális kapszulagardrób-összeállítást.

Hirdetés