Karácsonyi hajőrület

Ünnepi frizuraötletek

Illusztráció: Pixabay
Bodrogi Sára
2022.12.20. 17:00

Szeretjük megadni a módját az ünneplésnek, sokan a karácsonyi frizurájukat is gondosan megtervezik, a gyerekek különösen imádják, ha varázslatos hajkoronájuk lehet ilyenkor. Hoztunk egy kis inspirációt!

Az ünnepi szetthez hozzátartozik a hajviselet is, vannak, akik arra is nagy hangsúlyt fektetnek, hogy milyen legyen a frizurájuk a karácsonyi fotókon. Mutatunk néhány ötletet!

1. Hajmasni

Az ajándékon ott díszeleg a masni, de a frizuránkat is igazán feldobhatja. Nagyon egyszerű elkészíteni, mégis kellően ünnepi hangulatú lehet, ha masnit készítünk hosszú hajunkból. Ezt akár fonattal is feldobhatjuk, ide kattintva egy videóban is megnézhetjük, hogyan!

2. Ünnepi fonatok

Egy csodaszép hajfonattal nehéz lenne mellélőni, az ünnepek idején is nagyszerű választás lehet a különböző fonatok kombinálása. Aki szeretné, akár karácsonyfadísszel, masnival vagy fenyőággal is megbolondíthatja a remekművet.

3. Hajkoszorú

Milyen ünnepi, milyen elegáns egy hajfonatból készült koszorúval megkoronázni a karácsonyt. Akár apró termésekkel, zölddel is kombinálhatjuk ezt az ötletet, de itt is jól jöhetnek a masnik, szalagok, hajcsatok, vagy amihez épp kedvünk van.

4. Karácsonyfa

A fonatok csodákra képesek, akár karácsonyfát is fonhatunk a hajunkból, gyöngyökkel, csatokkal, csillaggal díszíthetjük. Ez valószínűleg inkább a kislányok álma lesz idén, de igazából bárki bevállalhatja ezt a varázslatos trendet.

5. Rénszarvas

A gyermekek szeretik a különlegességeket, a cuki hajviseletekkel is kedvezhetünk nekik. Itt van például egy rénszarvaskonty, ami sokak kedvence lehet, és a családot is biztosan megmosolyogtatja, akárhányszor ránéz valaki a leányzó hajára.

6. Hóember

Ha kislányokról van szó, akkor szabadjára engedhetjük a képzeletünket. A rénszarvaskonty után most jöjjön egy hóemberes verzió. Igaz, ez már talán mesébe illő, de lehet, hogy valaki épp ebben az ötletben találja meg a kedvencét. Gyöngyök, répa, masni, mikulássapka – igazán vidám látvány, nem igaz?

Forrás: Pinterest

Kapcsolódó témák: #divat | #karácsony |