Címke: díszközgyűlés
Hirdetés
Földvári Gabriella 2024.06.27.

Akik hordozzák Szent László értékeit   

Győrben a június 27-e Szent Lászlóról szól. Így volt ez idén is, a megemlékezések sora a városházán ünnepi díszközgyűléssel kezdődött, ahol dr. Dézsi Csaba András polgármester átadta a Szent László-díjakat.

P. Csapucha Adrienn 2023.08.17.

Értéket teremtenek a jövőért: díszközgyűlés és díjeső a vármegyén

Augusztus 20-hoz közeledve csütörtökön tartották Győr-Moson-Sopron Vármegye Díszközgyűlését, először új helyszínen, a napokban elkészült, a Mosoni-Dunán partján fekvő rendezvényközpontban. Az ünnepi eseményen azok munkáját díjazták, akik tevékenységükkel szolgálták a vármegyét, és ezáltal az itt élők érdekeit.

Földvári Gabriella 2023.06.27.

Szent Lászlóra emlékeztek

Szent László-nap alkalmából ünnepi díszközgyűlést tartottak a városházán, kedden, ahol átadták a Szent László- érem díjakat is.

Győr+ 2023.03.22.

Ábrahám Csaba: „Nem csak nekem szól ez a díj”

A március 15-i győri díszközgyűlésen vehetett át Pro Urbe Győr díjat dr. Dézsi Csaba Andrástól, Győr polgármesterétől Ábrahám Csaba. A Graboplast Győri Vízisport Egyesület elnökének a város hírnevét öregbítő sporteredményei, színvonalas sportvezetői és edzői tevékenységéért ítélték oda a kitüntető címet.

Földvári Gabriella 2023.03.15.

Elismerések átadása és szoboravatás a díszközgyűlésen

„Mi, győriek büszkék vagyunk erre a városra, mi pontosan ismerjük, hogy milyen szorgalmas emberek élnek itt, mi már a jövő sikereit tervezzük, hiszen számunkra szívügyünk Győr” – mondta beszédében a város legújabb díszpolgára, Szijjártó Péter miniszter a szerdai városházi ünnepségen.

Földvári Gabriella 2022.06.27.

A lovagkirályra emlékeztek a díszközgyűlésen

Szent László hosszú időre megalapozta Közép-Európa és országunk történelmi szerepét, valódi történelmi súlyát. Ezt kell megőriznünk, erősítenünk - hangsúlyozta beszédében dr. Dézsi Csaba András polgármester a hétfőn délután tartott ünnepi közgyűlésen.

Zombai-Kovács Ákos 2021.08.17.

Görbicz Anita a megye díszpolgára

A díszközgyűlésen adták át a megye legrangosabb kitüntetéseit is, többek között gazdára talált a Győr-Moson-Sopron Megye Díszpolgára Kék Szalag kitüntető cím, amit Görbicz Anita, az Audi ETO KC korábbi kiválósága vehetett át.

Győr+ 2021.06.27.

Átadták a Szent László-érmeket

Szent László napján megtartották az ilyenkor hagyományos ünnepi Díszközgyűlést, amelyen átadták a Szent László-érmeket. Beszédet mondott dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere.

Hirdetés