Hirdetés
Címke: Diploma
Hirdetés
Győr+ 2022.02.19.

Most rajtuk a sor, hogy valóra váltsák álmaikat

A diplomaátadókról szól a hétvége a Széchenyi István Egyetemen. Szombaton a Kautz Gyula Gazdaságtudományi, valamint az Audi Hungaria Járműmérnöki és a Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki Kar végzőseinek tartottak diplomaátadót.

Zombai-Kovács Ákos 2022.02.18.

Diplomaátadók hétvégéje a Széchenyin

A diplomaátadókról szól a hétvége a Széchenyi István Egyetemen. Pénteken és szombaton 5 karon, összesen 534 hallgató veheti át jól megérdemelt diplomáját. Pénteken az Építész-, Építő és Közlekedésmérnöki Karon, illetve a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karon végzettek kapták meg diplomájukat, szombaton pedig a Kautz Gyula Gazdaságtudományi, valamint az Audi Hungaria Járműmérnöki és a Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki Kar végzőseinek tartanak diplomaátadót.

Németh Boglárka 2022.02.11.

Diplomaátadó a Széchenyin

Átadták a diplomákat az Apáczai Csere János és az Egészség-és Sporttudományi Karon. A diplomaátadó ünnepség 14 órakor kezdődött a Zsinagógában.

Győr+ 2022.01.11.

A SZE-n diplomázók számíthatnak a legmagasabb fizetésre

A győri Széchenyi István Egyetem legnagyobb kara a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar, amely gyakorlatorientált, piacképes tudást kínál hallgatóinak. Az itt megszerzett diploma értékéről árulkodnak a Diplomás Pályakövetési Rendszer adatai is, melyek szerint a pályakezdő, kereskedelem és marketing szakos közgazdászok közül a Győrben végzettek számolhatnak a legmagasabb fizetéssel, megelőzve az összes többi hazai felsőoktatási intézményt.

Győr+ 2021.12.16.

Nem döntöttek újabb nyelvvizsga-amnesztiáról

Kedden szavazta meg az Országgyűlés a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet meghosszabbítását, a rendeletnek pedig része maradt a 2021-es nyelvvizsga-amnesztia is. Ez utóbbi sok félreértést szült másfél nap alatt, sok egyetemista úgy értelmezte a jogszabályt, hogy a 2022-es végzősök is megkapják a diplomájukat a nyelvvizsga bemutatása nélkül. Pedig ilyen döntés nem született.

Győr+ 2021.08.10.

Szabó Lívia: Jó döntés volt a Széchenyi

Felsorolni is nehéz, hány ösztöndíjat, OTDK-megmérettetést és jogász szakos hallgatók számára megrendezett versenyt nyert meg az elmúlt öt évben Szabó Lívia, a győri Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karának frissen végzett alumnája. Túl van az államvizsgákon, átvette diplomáját, de nem szakad el az egyetemtől, hiszen ősztől jogtudományi PhD-képzésben folytatja tanulmányait az Audi Hungaria Zrt.-nél betöltött főállása mellett Győrben.

Győr+ 2021.07.19.

Több mint 1600-an tettek záróvizsgát a győri egyetemen

A győri Széchenyi István Egyetem kilenc karán több mint 1600 hallgató tett sikeres záróvizsgát a most záruló félévben. Közülük az Egészség- és Sporttudományi Kar, az Apáczai Csere János Kar, az Építész-, Építő- és Közlekedésmérnöki Kar, valamint a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar végzettjei a hétvégén tartott ünnepségeken vehették át diplomájukat.

mti 2020.07.30.

Ma indul a pótfelvételi eljárás

Az innovációs és technológiai miniszter döntése értelmében csütörtökön indul a 2020-as pótfelvételi eljárás.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat