Címke: Diploma
Hirdetés
Győr+ 2023.02.14.

Állami ösztöndíjjal 2–4 félév alatt szerezhető mérnöktanári diploma a SZE-n

Egy törvénymódosításnak köszönhetően azok is állami ösztöndíjjal szerezhetnek mérnöktanári diplomát a győri Széchenyi István Egyetemen, akik korábbi tanulmányaik során már igénybe vették a 12 államilag támogatott félévet. A lehetőség sokak számára könnyítheti meg, hogy ezt a hivatást válasszák. A kedvezmény a zenetanári és zeneművésztanári szakokra jelentkezőkre is vonatkozik.

Győr+ 2022.07.29.

Tényleg nem kell majd nyelvvizsga a diplomához?

„Régóta feszítő problémát kezel a kormány a kötelező nyelvvizsgarendszer kivezetésével” – írta csütörtök este Facebook-oldalán Csák János kulturális és innovációs miniszter. De vajon tényleg nem kell majd nyelvvizsga a diplomaszerzéshez, és milyen egyetemeken van reális esély arra, hogy puhítanak a nyelvvizsgaszabályokon?

Győr+ 2022.07.20.

Korszerű tudást kínálnak a SZE posztgraduális képzései

A győri Széchenyi István Egyetem indította az ország első sport coach egyetemi képzését, amelynek első végzősei a napokban vehették át oklevelüket, ahogy az intézmény által indított HR-stratéga szakirányú továbbképzés hallgatói is. A Széchenyi-egyetem hiánypótló, komplex, színvonalas és gyakorlatorientált képzéseket kínál mindazoknak, akik a szakma neves személyiségeitől tanulnának, és egy adott részterület specialistáivá válnának.

Győr+ 2022.07.15.

Dr. Dézsi: Segíteni jó, de komoly kihívás

Emberekkel foglalkozni, rajtuk segíteni szép szakma, de komoly kihívás. Ezt mondta Győr polgármestere, aki egyben a Széchenyi István Egyetem Egészség- és Sporttudományi Karának tudományos dékánhelyettese, az egyetem péntek délelőtti diplomaátadó ünnepségen. dr. Dézsi Csaba András beszédében kiemelte, a diploma csak egy állomás a fiatalok életében, a tanulási folyamat a következő években, sőt életük végéig folytatódik. A végzettek nevében elköszönő ápolás szakos hallgató pedig úgy fogalmazott, óriási dolog, hogy a járvány idején a Széchenyi hőseivé válhattak.

Győr+ 2022.07.01.

Sorstársait képviseli a látássérült doktorandusz

Dr. Lengyel Júlia tízévesen tudta meg, hogy elveszíti látását, mindez azonban mégsem törte le a szárnyait. Ehelyett fáradhatatlanul képezte magát, és elhatározta, bármi áron, de jogász lesz. Megváltozott munkaképessége ellenére szakmája több területén dolgozik, tovább folytatta tanulmányait a Széchenyi István Egyetem doktori képzésén, közben pedig féléves kisfiáról is gondoskodik. A győri egyetemen végzett jogász számára fontos, hogy kutatásaival elősegítse a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatását.

Győr+ 2022.02.19.

Most rajtuk a sor, hogy valóra váltsák álmaikat

A diplomaátadókról szól a hétvége a Széchenyi István Egyetemen. Szombaton a Kautz Gyula Gazdaságtudományi, valamint az Audi Hungaria Járműmérnöki és a Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki Kar végzőseinek tartottak diplomaátadót.

Zombai-Kovács Ákos 2022.02.18.

Diplomaátadók hétvégéje a Széchenyin

A diplomaátadókról szól a hétvége a Széchenyi István Egyetemen. Pénteken és szombaton 5 karon, összesen 534 hallgató veheti át jól megérdemelt diplomáját. Pénteken az Építész-, Építő és Közlekedésmérnöki Karon, illetve a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karon végzettek kapták meg diplomájukat, szombaton pedig a Kautz Gyula Gazdaságtudományi, valamint az Audi Hungaria Járműmérnöki és a Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki Kar végzőseinek tartanak diplomaátadót.

Németh Boglárka 2022.02.11.

Diplomaátadó a Széchenyin

Átadták a diplomákat az Apáczai Csere János és az Egészség-és Sporttudományi Karon. A diplomaátadó ünnepség 14 órakor kezdődött a Zsinagógában.

Győr+ 2022.01.11.

A SZE-n diplomázók számíthatnak a legmagasabb fizetésre

A győri Széchenyi István Egyetem legnagyobb kara a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar, amely gyakorlatorientált, piacképes tudást kínál hallgatóinak. Az itt megszerzett diploma értékéről árulkodnak a Diplomás Pályakövetési Rendszer adatai is, melyek szerint a pályakezdő, kereskedelem és marketing szakos közgazdászok közül a Győrben végzettek számolhatnak a legmagasabb fizetéssel, megelőzve az összes többi hazai felsőoktatási intézményt.

Hirdetés