Címke: díjátadó
Hirdetés
Fodor László 2024.03.26.

Győri evezősöket díjaztak

Sorozatban tizedik alkalommal nyerte el az év felnőtt- és utánpótlásedzőjének járó címet Dr. Alföldi Zoltán, a Győri Atlétikai Club evezős szakosztályának trénere.

MTI 2024.03.11.

Oscar: Mihalek Zsuzsa is kapott szobrot, az Oppenheimer tarolt!

Az Oppenheimer kapta a legjobb film Oscar-díját, a Szegény párák sztárja, Emma Stone lett a legjobb színésznő, az Oppenheimer címszerepét alakító Cillian Murphy pedig a legjobb színész az amerikai filmakadémia vasárnap este megrendezett 96. díjátadó ceremóniáján a Los Angeles-i Dolby Színházban. Mihalek Zsuzsa, a Szegény párák díszletberendezője a legjobb produkciós tervezés kategóriában remekelt, Shona Heath és James Price brit látványtervezővel közösen.

Győr+ 2024.01.28.

Az első bál varázsa, egy különleges világ csodája

Jártunk az Óperenciás tengeren innen, vagy talán a győri Atlantisz lehetett. Nehéz megmondani, de az biztos, hogy meseszerű volt, tele meglepetésekkel, az I. Győri Bál igazán különlegesre sikeredett. Minőségi szórakozás, sztárfellépőkkel, hajnalba nyúló mulatság barátokkal, szerelmekkel, győriekkel.

Győr+ 2024.01.27.

Bálok bálja, gyöngyök gyöngye: kultúra és kitüntetés a varázslatos táncesten!

Az ezerarcú város egyik ékköve, ez esetben a gyöngysor egyik csillogó eleme a kultúra, nem meglepő, hogy a meseszerű I. Győri Bálon a szórakozás mellett éppen a kultúra kapta a főszerepet. A „Gyöngyök gyöngye” szlogen égisze alatt rendezett táncesten számos kitüntetés talált gazdára, de nem maradhatott el a minőségi szórakozás sem. A különleges környezetbe repítő Audi Aréna Győrben dr. Dézsi Csaba András polgármester köszöntötte a megjelenteket, majd kiosztották a rangos elismeréseket.

MTI 2024.01.08.

Ők lettek az idei Golden Globe győztesei

A 81. Golden Globe díjátadó gálán az Oppenheimer nyerte a legjobb drámai film, a Szegény párák pedig a legjobb vígjáték vagy musical film díját, amelyet helyi idő szerint vasárnap este rendeztek meg a Los Angeles-i Beverly Hilton Hotelben.

Csollán Tamara 2023.12.20.

Díjátadással zárta az évet a SZE Járműipari Kutatóközpontja

Évzáró ünnepséget tartott a győri Széchenyi István Egyetem Járműipari Kutatóközpontja (JKK), amelyen megfogalmazták a következő évi célkitűzéseket is. A rendezvényen hárman mentori elismerést vehettek át kutatói utánpótlás-nevelésben végzett munkájukért.

MTI 2023.12.07.

Kollégánkat is díjazták az Ezüstgerely-díjátadón

Két kategóriában hirdettek győztest idén az Ezüstgerely Művészeti Pályázaton, melynek díjait kedden a margitszigeti Holdudvar Rendezvényházban adtak át. A rendezvényen dicsérő oklevélben részesült Rózsa Tamás kollégánk is.

Németh Boglárka 2023.10.08.

Zenés áhitattal emlékeztek az aradi vértanúkra

Vasárnap délután a Kossuth utcai református templomban a Győri Református Egyházközség és az Egészséges Nemzedékért Alapítvány, valamint a Magyar Általános Orvosok Tudományos Egyesülete (MÁOTE) közös szervezésében az aradi vértanúkra emlékeztek.

Hirdetés