Címke: díjátadó
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.01.20.

A kultúra Győrben is összeköt

A magyar kultúra napján városunkban is igazi díjesővel ünnepelték azokat, akik munkájukkal, tevékenységükkel sokat tesznek azért, hogy gyökereink, hagyományaink ápolásán túl tovább gyarapodjanak tárgyi és szellemi értékeink. Pénteken a Városházán az önkormányzat nevében dr. Dézsi Csaba András és Rózsavölgyi László nyújtotta át az elismeréseket az arra érdemeseknek.

P. Csapucha Adrienn 2022.10.30.

Tapsvihar a tánctehetségeknek a teátrumban

Pénteken tartotta legújabb darabjának premierjét a Győri Balett. Az előadás a szombatival együtt nem csak a bemutató miatt volt különleges, hiszen mind a két esten tehetséges táncosokat köszöntöttek. Előbb az Audi-, majd a Kardirex-díj talált gazdára, a minden szempontból elsöprő hétvégén.

Németh Boglárka 2022.09.02.

Az EYOF győri kiválóságait díjazta a város

Idén a szomszédos Besztercebányán tartották meg a nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált. A világversenyen nem csak hazánk, de városunk, Győr sportolói is kiválóan teljesítettek.

MTI 2022.07.08.

Ötcsillagos Kék Hullám Zászlók kerülnek a legjobb balatoni strandokra

A balatoni strandminősítő megmérettetésre az idén 45 strand üzemeltetője jelentkezett, közülük a legmagasabb pontszámot a vonyarcvashegyi Lido strand kapta, és 28 strand nyerte el a legjobbaknak járó, ötcsillagos Kék Hullám Zászlót - hangzott el a Balatoni Szövetség (BSZ) díjkiosztó ünnepségén csütörtökön Révfülöpön.

Földvári Gabriella 2022.06.27.

A lovagkirályra emlékeztek a díszközgyűlésen

Szent László hosszú időre megalapozta Közép-Európa és országunk történelmi szerepét, valódi történelmi súlyát. Ezt kell megőriznünk, erősítenünk - hangsúlyozta beszédében dr. Dézsi Csaba András polgármester a hétfőn délután tartott ünnepi közgyűlésen.

Kárpát Zsolt 2022.06.09.

Díjazták a Krúdysokat

Szerda délután a Városházán fogadta Radnóti Ákos alpolgármester az Országos Gasztronómia verseny legjobbjait. A megmérettetésen, melyet Szolnokon rendeztek meg a Győri SZC Krúdy Gyula Technikum pincér és szakács tanulói taroltak. Két arany, de ezüst és bronzérmet is bezsebeltek a fiatalok.

MTI 2022.05.17.

A Rumour by Rácz Jenő nyerte az Év étterme díjat

A budapesti Rumour by Rácz Jenő nyerte a magyarországi gasztronómia egyik legjelentősebb elismeréseként számon tartott Audi - Dining Guide Év étterme díjat a hétfő este Budapesten megtartott díjátadón.

Győr+ 2022.04.26.

Elismerések a rendőrség napja alkalmából

Győrben, a Széchenyi István Egyetem Hangversenytermében 2022. április 25-én megtartott ünnepségen dr. Urbán Zoltán László r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány a Rendőrség Napja alkalmából huzamosabb időn át végzett kiemelkedő szakmai munkájuk elismeréseként több munkatársunknak adományozott jutalmat, továbbá a rendőrkapitányok és polgármesterek is jutalmazták a legjobban teljesítő rendőrségi dolgozókat.

Ficsór Dávid 2022.01.25.

Győri sportcsillagokat díjaztak

Hétfő este már 26. alkalommal rendezték meg „Az év győri sportolói” elnevezésű díjkiosztó ünnepséget. A Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyűjtő Alapítványnak és Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának közös gálaestjén hat kategóriában díjazták a 2021-es esztendő legjobbjait.

Hirdetés