Címke: DAC
Hirdetés
Győr+ 2022.08.03.

Kalmár: visszatérés szenzációs szabadrúgásgóllal

Remekül sikerült Kalmár Zsolt visszatérése a szlovák labdarúgó-élvonalban. A magyar válogatott középpályás hosszú kihagyást követően lépett pályára bajnokin a DAC együttesében. A sérüléséből felépült játékos szabadrúgásból volt eredményes a gárda FC ViOn Zlaté Moravce ellen 3-0-ra megnyert meccsén.

Pécskai István 2022.06.04.

Kalmár Zsolt: Közel a visszatérés

Elképesztően nehéz időszakon van túl Kalmár Zsolt, a magyar labdarúgó-válogatott játékosa. A klubszinten korábban a Győri ETO-t erősítő, jelenleg a szlovák élvonalbeli DAC-ban futballozó középpályás tavaly márciusban szenvedett súlyos térdsérülést a nemzeti csapat Andorra elleni világbajnoki selejtezőjén. Több mint egy év kihagyás után szerencsére most már jól érzi magát.

Győr+ 2022.03.24.

A DAC legyőzte az ETO-t Világi Oszkár két klubjának meccsén

A szlovák élvonalban szereplő, dunaszerdahelyi DAC zárt kapus felkészülési mérkőzésen 3-2-re verte az NB II-es ETO FC gárdáját. Érdekesség, hogy mindkét fociklub tulajdonosa Világi Oszkár üzletember. A dunaszerdahelyiek több játékosa is hazája válogatottját erősíti, ezért az együttesben öt olyan focista is szerephez jutott, akik egyébként a DAC fiókcsapatát, a Somorját erősítik.

Pécskai István 2021.11.22.

Schäfer András: Álomszerű volt az elmúlt fél év

Berobbant a magyar labdarúgó-válogatottba Schäfer András, akinek egyértelműen az idei a legjobb éve profi karrierje során. A Dunaszerdahelyen, a szlovák élvonalbeli DAC-ban focizó 22 esztendős középpályás élt a lehetőséggel, amelyet Marco Rossi szövetségi kapitánytól kapott. Kiemelkedő teljesítménnyel hálálta meg az olasz tréner bizalmát, s kihagyhatatlanná vált a nemzeti csapat kezdőjéből. Azért dolgozik, hogy ez így is maradjon.

Győr+ 2021.11.02.

Fiatal focistáját gyászolja a DAC

18 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt Nagy Adrián, a szlovák élvonalbeli DAC futballcsapatának utánpótlás-játékosa.

Hirdetés