Címke: család
Hirdetés
Németh Boglárka 2024.05.04.

Anyák napi forgatag Győrben

Anyák napi lázban ég Győr városa is, ezt pedig a hétvégi programok is igazolják. Szombat délelőtt a Győribaba Portál és az önkormányzat szervezésében ismét volt babakocsis felvonulás. A Baross út elején gyülekeztek a jobbnál jobb jelmezbe öltöztetett babakocsik, a beöltözésből pedig a győri családok is kivették a részüket. A kreatív maskarákban dr. Dézsi Csaba András polgármester vezetésével indult el a tömeg a belvároson át a Bécsi kapu térre.

Földvári Gabriella 2024.04.15.

Viktória és Annamária: Életünk az alkotás

Görcsné dr. Muzsai Viktória egyetemi docens 15 évig dolgozott a felsőoktatásban, fotós, Görcs Annamária a Gimex-H Kft. ügyvezetője, író, mindketten a cég társtulajdonosai, Viktória a társadalmi kapcsolatok felelőse. A két tehetséges és sikeres hölggyel Ihász Anna beszélgetett a napokban az Essencia Élmény Központban.

Havassy Anna Katalin 2024.04.14.

„El a kezekkel a családunktól, Borkai!”

Nagy visszhangot kapott az elmúlt napokban Hajtó Péter győri önkormányzati képviselő közösségi médiában közzétett állítása, mely arról szólt, hogy prof. dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere egy rendezvényen tettleg bántalmazta a feleségét. Korábban erre már Borkai Zsolt, a szexbotránya miatt önként lemondott ex polgármester is tett utalást. Dr. Dézsiné dr. Szentes Veronika eddig tűrte a rágalmakat, most úgy döntött megszólal és elmondja a teljes valóságot.

Győr+ 2024.04.10.

Családi emlékezet – nemzeti emlékezet

Petri Lukács Ádám tartott előadást a győri MCC-ben, melynek keretében a családi irodalom meghatározó szerepéről, illetve a nemzet fontosságáról és szeretetéről beszélt. A közíró mesélt személyes, családi történeteiről és e visszaemlékezéseivel közelebb hozta a hallgatóságot az irodalomhoz, amely a „saját őseink mivoltának tükrében” is fontos szerepet tölt be.

Bajzát Zsuzsi 2024.04.09.

Főszerepben az egészség és a családok

Stúdióbeszélgetésre érkezett kedd reggel a Győr+ Rádióba dr. Laczkovits-Takács Tímea. Az alpolgármestert a mindennapi feladatokról, és az elmúlt időszak fejlesztéseiről is kérdeztük a Juiceban.

Szerző és fotó: Pannon-Víz Zrt./Borsi Viktória 2024.03.24.

Újabb négy babát köszönthettünk „vízműves családunkban”

A Pannon-Víz Zrt. vezetése számára az alapfeladatok ellátása mellett fontos a dolgozók megbecsülése és családok támogatásának fenntartása, bővítése. Mindezt a korábban elnyert családbarát munkahely és szolgáltatóhely tanúsítvány is tükrözi.

MTI 2024.02.17.

A gyermekek védelméért demonstráltak a Hősök terén

Odakint most szörnyek járnak - kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért címmel tartottak tüntetést péntek kora estétől civilek szervezésében Budapesten, a Hősök terén.

J. Kovács Andrea 2024.02.12.

Különös kaland

A jog életközösségnek nevezi, a szociológia intézménynek mondja, de talán a szövetség a legtalálóbb kifejezés a házasságra. Egy férfi és egy nő szövetsége; elköteleződés, felelősség, kizárólagosság. Sokan talán éppen ezért félnek tőle, pedig pont ez teszi széppé.

J. Kovács Andrea 2024.01.18.

Idén is lesz házasság hete

Állandó megújulásban – ez a jelmondata az idei házasság hetének, melyet tizenhetedik alkalommal rendeznek meg Magyarországon. Az eseménysorozat február 11-18. között zajlik központi és helyi programokkal.

Hirdetés