Hirdetés
Címke: család
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2022.05.26.

Egy fesztivál a babákért, a családokért

Új arculattal, tematikus napokkal rendezik meg idén a korábbi Győri Születés Hete Fesztivált, mely 2022-ben Győribaba Fesztivál néven várja a családokat május 29-e és június 4-e között. A program a hagyományokhoz hűen babakocsi felvonulással indul a belvárosban.

Győr+ 2022.05.06.

Elhanyagolás és túlszeretés között félúton

Dr. Peter Schernhardt, a traunsteini csecsemő- és gyermekpszichoterápiás klinika vezetője előadásából megtudhatjuk, hogy mit tehetünk az egészségesebb szülő-gyermek kapcsolatok ápolása érdekében.

Földvári Gabriella 2022.02.16.

„12 dolog, amit jó lett volna tudni az esküvőm előtt!”

Pongrácz Máté és Boglárka evangélikus lelkész házaspár osztotta meg gondolatait a házasság előtt álló hallgatókkal a Házasság Hete alkalmából szervezett előadáson, a SZE Apáczai Karán szerdán este.

J. Kovács Andrea 2021.11.08.

Legyen napi rutin a környezetvédelem!

Szabó Krisztiánné Ancsa környezetkutató, vagyis a környezetben és a természetben lévő összefüggéseket tanulmányozza. Hivatása, a környezettudomány a környezet, a természet és az ember közötti kapcsolatokkal foglalkozik. Ebbe több tudományág is beletartozik, úgy mint az ökológia, a biológia, a humánökológia, a környezetpszichológia vagy a környezetszociológia. Őt – háromgyermekes anya lévén – leginkább a környezeti nevelés foglalkoztatja. Tudja, hogy gyermekeink jelentik a Föld jövőjét, ezért mindennél fontosabb, hogyan fognak viszonyulni a bolygóhoz és az ő gyermekeiket hogyan tudják megtanítani a fenntarthatóságra.

Győr+ 2021.11.07.

Tervben a család: előadás hétfőn délután

A Győri Születés Hete Fesztivál szervezői és a Tiason 5D Diagnosztikai Központ ismeretterjesztő előadás-sorozatot indít novembertől, hogy segítsék a családalapításra készülő párokat, a gyermeket várókat és a kisgyermekes szülőket.

Tóth Vivien 2021.11.03.

Jótékonysági hajvágás lesz november 4-én Győrben

Három győri fodrászat fogott össze, hogy ingyenes hajvágási kezdeményezésüknek köszönhetően a rászoruló családokat segítse megszépülni. Az eseményre a holnapi nap folyamán kerül sor, amire a mai napon még lehet jelentkezni.

Németh Boglárka 2021.09.25.

Több száz gyerek emelkedett a magasba Győrújbaráton

Győrújbarát idén is csatlakozott az Emeld a Gyereked a Magasba Országos akcióhoz. 11 órakor a Barátság parkban, a Családbarát Magyarország, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kiállva a gyerekvállalás, családalapítás fontossága mellett csatlakozott a rekordkísérlethez.

Győr+ 2021.07.21.

Segítségkérő mozdulatot honosít meg a rendőrség

Egy egyszerű kézmozdulattal figyelmeztethetjük a környezetünket, hogy azonnali segítségre van szükségünk, ám körülményeink miatt telefonon vagy egyéb módon nincs lehetőségünk rendőri segítséget kérni.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat