Hirdetés
Címke: civil szervezetek
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2021.09.09.

Bőséges őszi civil programkínálat

A szféra egyre aktívabb és egyre több központi támogatást is kap, különböző pályázatok révén. Szeptemberben és októberben is igen bőséges lesz a Győr-Moson-Sopron megyei civil szervezetek program kínálata.

Földvári Gabriella 2021.09.08.

Három év alatt megnégyszereződött a civil alap

Október 4-én nyílik meg a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2022-es pályázata a civil szervezetek előtt, minden eddiginél több forrásra, összesen 10,8 milliárdra lehet pályázni – jelentette be Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára szerdán, a győri városházán rendezett CIVIL INFO – NEA 2022” című országos tájékoztató fórumon.

Győr+ 2021.09.07.

Adjunk vért, életet ment!

Újra civil véradás lesz Győrben, immár ötödik alkalommal. A civil szervezetek és tagjaik szeptember 10-én segíthetnek embertársaikon. Részletek a cikkben!

Győr+ 2021.05.26.

Hétfőig még van idejük a civil szervezeteknek

Hónap végéig kell elszámolniuk a 2019-ben 1 százalékos felajánlásokban részesült civilszervezeteknek. Csak azok a szervezetek kaphatnak jövőre szja 1 százalékos felajánlást, amelyek eljuttatják a NAV-hoz a ’KOZ közleményt május 31-ig. A NAV elektronikus levélben is felhívta a szervezetek figyelmét, nehogy valamely civilszervezet 2022-ben emiatt essen el a támogatástól

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat