Címke: civil szervezetek
Hirdetés
Németh Boglárka | Fotó: Ács Tamás 2022.11.16.

Ignotus társaság alakult Győrben

Ignotus Társaság alakult Győrben. Ignotus Hugó, magyar költő, újságíró irodalomszervező ihlette a költőkből, írókból, fotósokból álló győri művészklub nevét, melynek alapító ünnepsége szerda délelőtt volt a belvárosban. A társaság célja, hogy a kultúrát város, de akár országszerte is több intézménybe például idősotthonokba, kórházakba és börtönökbe is elvigye. Így az emberek szürke, gyakran sötét hétköznapjaiba egy csepp életet, valamint színt vinnének tehetségükkel.

Pécskai István 2022.09.06.

Civil pályázatok: élmezőnyben a megye

Információs napot, civil fórumot tartottak a Városházán. Az eseményt dr. Pergel Elza, Győr alpolgármestere nyitotta meg beszédével.

Győr+ 2022.01.06.

Vízparti teraszon is esélyt adnak a motorosok

A 2004-ben alapított Four Rivers Chapter Hungary Egyesület sok éves működése után úgy határozott, hogy magasabb szinten kívánja végezni egyesületi feladatait. Ennek érdekében létrehozott egy, az egyesületi adminisztrációs feladatok elvégzésére, programok szervezésére és azok megtartására is alkalmas klubházat. Ezt most egy pályázat segítségével tovább fejlesztették és kialakítottak egy vízparti teraszt. Persze nem csak a maguk, hanem más közösségek javára is. A klubház így mind inkább helyet tud adni a találkozásra, az oktatásra, a jótékonyságra és az érzékenyítésére is. Számos lehetőség adott, s a motorosoknál az összefogás is megvan!

Kárpát Zsolt 2021.09.09.

Bőséges őszi civil programkínálat

A szféra egyre aktívabb és egyre több központi támogatást is kap, különböző pályázatok révén. Szeptemberben és októberben is igen bőséges lesz a Győr-Moson-Sopron megyei civil szervezetek program kínálata.

Földvári Gabriella 2021.09.08.

Három év alatt megnégyszereződött a civil alap

Október 4-én nyílik meg a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2022-es pályázata a civil szervezetek előtt, minden eddiginél több forrásra, összesen 10,8 milliárdra lehet pályázni – jelentette be Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára szerdán, a győri városházán rendezett CIVIL INFO – NEA 2022” című országos tájékoztató fórumon.

Győr+ 2021.09.07.

Adjunk vért, életet ment!

Újra civil véradás lesz Győrben, immár ötödik alkalommal. A civil szervezetek és tagjaik szeptember 10-én segíthetnek embertársaikon. Részletek a cikkben!

Győr+ 2021.05.26.

Hétfőig még van idejük a civil szervezeteknek

Hónap végéig kell elszámolniuk a 2019-ben 1 százalékos felajánlásokban részesült civilszervezeteknek. Csak azok a szervezetek kaphatnak jövőre szja 1 százalékos felajánlást, amelyek eljuttatják a NAV-hoz a ’KOZ közleményt május 31-ig. A NAV elektronikus levélben is felhívta a szervezetek figyelmét, nehogy valamely civilszervezet 2022-ben emiatt essen el a támogatástól

Hirdetés