Címke: civil szervezetek
Hirdetés
Szerző és fotó: Kárpát Zsolt 2024.02.01.

Sajtóreggeli a civilek napján

Február 1-jén, azaz a civilek napján tartotta a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ hagyományos év eleji sajtóreggelijét, ahol győri, Győr környéki és mosonmagyaróvári szervezetek mutatták be a következő időszakban várható rendezvényeiket, programjaikat.

Szerző és fotó: Kárpát Zsolt 2023.09.15.

Ezek lesznek az ősz legizgalmasabb civil programjai

A Győr-Moson-Sopron Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ megtartotta hagyományos őszi sajtóreggelijét, ahol győri és Győr környéki szervezetek mutatták be a következő időszakban várható rendezvényeiket.

Győr Plusz 2023.07.26.

Az Öko Szeglet lemondta a városházi megbeszéléseket

Három nappal a tervezett időpont előtt lemondta a Városházával folytatandó megbeszélést a talajvízben mért adatok ismertetéséről a győrszentiváni Öko Szeglet. Más időpontokat javasolnak.

Szöveg és fotó: Kárpát Zsolt 2023.02.03.

Februári-márciusi megyei civil programok

A Civilek Napján tartotta a Győr-Moson-Sopron Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ hagyományos év eleji sajtóreggelijét. Az eseményen győri és Győr környéki szervezetek mutatták be a következő időszakban várható rendezvényeiket, terveiket.

Németh Boglárka | Fotó: Ács Tamás 2022.11.16.

Ignotus társaság alakult Győrben

Ignotus Társaság alakult Győrben. Ignotus Hugó, magyar költő, újságíró irodalomszervező ihlette a költőkből, írókból, fotósokból álló győri művészklub nevét, melynek alapító ünnepsége szerda délelőtt volt a belvárosban. A társaság célja, hogy a kultúrát város, de akár országszerte is több intézménybe például idősotthonokba, kórházakba és börtönökbe is elvigye. Így az emberek szürke, gyakran sötét hétköznapjaiba egy csepp életet, valamint színt vinnének tehetségükkel.

Pécskai István 2022.09.06.

Civil pályázatok: élmezőnyben a megye

Információs napot, civil fórumot tartottak a Városházán. Az eseményt dr. Pergel Elza, Győr alpolgármestere nyitotta meg beszédével.

Győr+ 2022.01.06.

Vízparti teraszon is esélyt adnak a motorosok

A 2004-ben alapított Four Rivers Chapter Hungary Egyesület sok éves működése után úgy határozott, hogy magasabb szinten kívánja végezni egyesületi feladatait. Ennek érdekében létrehozott egy, az egyesületi adminisztrációs feladatok elvégzésére, programok szervezésére és azok megtartására is alkalmas klubházat. Ezt most egy pályázat segítségével tovább fejlesztették és kialakítottak egy vízparti teraszt. Persze nem csak a maguk, hanem más közösségek javára is. A klubház így mind inkább helyet tud adni a találkozásra, az oktatásra, a jótékonyságra és az érzékenyítésére is. Számos lehetőség adott, s a motorosoknál az összefogás is megvan!

Kárpát Zsolt 2021.09.09.

Bőséges őszi civil programkínálat

A szféra egyre aktívabb és egyre több központi támogatást is kap, különböző pályázatok révén. Szeptemberben és októberben is igen bőséges lesz a Győr-Moson-Sopron megyei civil szervezetek program kínálata.

Földvári Gabriella 2021.09.08.

Három év alatt megnégyszereződött a civil alap

Október 4-én nyílik meg a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2022-es pályázata a civil szervezetek előtt, minden eddiginél több forrásra, összesen 10,8 milliárdra lehet pályázni – jelentette be Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára szerdán, a győri városházán rendezett CIVIL INFO – NEA 2022” című országos tájékoztató fórumon.

Győr+ 2021.09.07.

Adjunk vért, életet ment!

Újra civil véradás lesz Győrben, immár ötödik alkalommal. A civil szervezetek és tagjaik szeptember 10-én segíthetnek embertársaikon. Részletek a cikkben!

Hirdetés