Címke: bérlet
Hirdetés
Szöveg és fotó: Győr+ Média 2023.05.05.

Kara: Népszerű a vármegye- és az országbérlet

Már több mint 100 ezret vásároltak a május elsejétől használható vármegye- és országbérletből, közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium.

Győr+ 2023.02.26.

Utazik? Jobb, ha ezt tudja az új vármegye- és országbérletekről!

Május elsejével vezeti be Magyarország kormánya az új vármegye- és országbérleteket, amelyekkel egyszerűen és megfizethető áron lehet utazni a MÁV-START, a Volánbusz, a MÁV-HÉV vagy a GYSEV helyközi járatain. Az eddig felmerült, legyakoribb kérdésekre reagálva, a legfontosabb információkat gyűjtötte össze a vasúttársaság.

Győr+ 2022.12.01.

A színvonal marad, csak a helyszín változik

Januártól áprilisig új helyszíneken, változatlan színvonalon szórakoztatja közönségét a Győri Nemzeti Színház. A teátrum most az ülésrenddel kapcsolatban is fontos információkat közölt bérleteseivel.

Győr+ 2022.06.02.

Június 8-áig érvényesek a májusi bérletek

A három napos hétvége után, a keddi munka- és iskolakezdés miatt sokan egyszerre vennék meg új bérleteiket, de a meghosszabbított felhasználhatóságnak köszönhetően több nap áll rendelkezésre a júniusi bérletek megvásárlására, elkerülhető a sorban állás.

Németh Boglárka 2022.01.10.

Online is megújíthatók a parkolóbérletek

2022-ben már online is meg lehet újítani a győri parkoló bérleteket. Erre azoknak van lehetőségük, akik tavaly is vásároltak ilyet, és személyes adataikban nem történt változás, hiszen ők szerepelnek a rendszerben.

MTI 2021.12.21.

Tovább lesznek érvényesek a bérletek januárban

Meghosszabbítják a decemberi bérletek érvényességi idejét, a vasúti és közúti közösségi közlekedési szolgáltatók január 5. helyett január 7-ig fogadják el a decemberi dolgozó- és tanulóbérleteket helyközi járataikon - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára kedden a Facebook-oldalán.

Hirdetés