Győri Nemzeti Színház

A színvonal marad, csak a helyszín változik

Győr+
2022.12.01. 13:44

Januártól áprilisig új helyszíneken, változatlan színvonalon szórakoztatja közönségét a Győri Nemzeti Színház. A teátrum most az ülésrenddel kapcsolatban is fontos információkat közölt bérleteseivel.

A Győrben működő kulturális létesítmények összefogással igyekeznek áthidalni az energiaválság okozta nehéz időszakot, mely a következő hetekben, hónapokban különösen érinti az intézményeket.

A színház „Mindenütt otthon vagyunk” szlogenje tükrözi az összefogás erejét, egyúttal árulkodik az egyik fontos intézkedésről is, miszerint a társulat egyes darabjait január és április között vagy a Vaskakas Bábszínház otthonában, vagy a filharmonikusok házában a Richter Teremben láthatja a nagyérdemű.

A teátrum bérletesei számára fontos információval szolgált a napokban. Az érintettek a bérletükön olvasható helyük megadásával könnyedén kideríthetik, hogy pontosan hol foglalhatnak majd helyet a befogadó intézményekben. Ide kattintva elérhető a bérletes új ülésrend!

A belépéshez feltétlenül szükséges az érvényes bérlet és a bérletes új ülésrend felmutatása. A bérletes új ülésrendet nem szükséges kinyomtatni, képernyőfotóként, telefonon felmutatva is elfogadják a beléptetés során. A színház a műsorváltoztatás jogát fenntartja.

Kapcsolódó témák: #bérlet | #előadás | #Győri Nemzeti Színház |