Focilázban Magyarország, hétfőn ismét lehet bérletet venni!

Győr+ Fotó: MTI/Illyés Tibor
2024.03.04. 07:42

Hétfőn 10 órától azon szurkolók is vehetnek bérletet a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzéseire, akik nem rendelkeznek Szurkolói Klub tagsággal. A fennmaradó bérleteket az MLSZ hivatalos oldalán lehet beszerezni - írja a hirado.hu.

Korábban csak azok számára volt elérhető a felület, akik regisztráltak az MLSZ új kezdeményezésébe, a Szurkolói Klubba. A bérlet tartalmazza a válogatott márciusi (Törökország és Koszovó elleni) felkészülési meccseit, illetve az őszi Nemzetek Ligája (Bosznia-Hercegovina, Hollandia, Németország) mérkőzéseket. A szövetség kiemeli, alap regisztráció szükséges azoknak is, akik nem Szurkolói Klubtagok.

Mint ismert hatalmas érdeklődés övezi Szoboszlaiék meccseit: előzetesen több, mint ötvenezren regisztráltak a Szurkolói Klubba és az MLSZ tájékoztatása szerint pénteken hármincezer bérlet talált gazdára. A nagy érdeklődés miatt először le is fagyott a szövetség oldala, a bérletértékesítést így későbbre kellett halasztani.

Csak emlékeztetőül: a Puskás Aréna befogadóképessége 60 ezer fő, így 30 ezer bérlet még gazdára vár. A bérleteket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni.

A márciusi felkészülési mérkőzésekre szóló jegyek értékesítése március 13-án indul – amennyiben maradnak még szabad helyek a stadionban.